***LÕVI
Pingeline nädal nii õppuritele kui ka kõigile teistele, kes peavad aktiivselt koos teistega ajusid ragistama. Ka on võimalik, et sinu ja teiste ideede või maailmavaateliste seisukohtade vahel võib tekkida pinge ja sellest võib sündida suuremat sorti vaidlus või ka otsene tüli. Ka füüsilise reisi alustamine pole hea mõte — võimalikud on eksimised ja valeinfo ohvriks langemine. Küll aga tasuks reisida vaimsel tasandil — rohkem lugedes ja filme vaadates.

***NEITSI
Tunned, et midagi peab muutuma ja vanal viisil enam jätkata ei saa. Samas tunned sa muutuste ees hirmu. Seega võitleb sinus soov asju muuta ja oma elu õppetundidega edasi minna sooviga säilitada "status quo". Sa justkui ei julge oma turvalisest ja paikapandud maailmast välja vaadata — mida kõike sa võid veel näha! Mida kõike pead veel õppima hakkama! Astu siiski esimene julge samm!

***KAALUD
Keegi võib sind millegiga üllatada või sind lihtsalt inspireerida. Seega oleks kasulik võimalikult palju ringi liikuda ja uusi muljeid koguda. Samas võib Merkuuri keeruline positsioon tekitada pingeid ja vaidlusi just nendega, kes on sulle lähedased — pereliikmed, sugulased jne. Kodustes suhetes püüa olla siiras ja avameelne ja kui midagi ei meeldi, siis tuleks sellest ka pereliikmetega otsekoheselt rääkida. Ent seltskonna- ja armuasjade rindel kisub põnevaks!

***SKORPION
Põhilised probleemid ja sündmused seonduvad nüüd argipäeva pisiasjadega, samuti igapäevatöö ja üldse kohustustega. Pead tegema vahet olulisel ja ebaolulisel. Eriti just nädala teises pooles pead hoolikalt valima seda, millele sa oma aega ja tähelepanu kulutad. Vastasel korral jääda totaalsesse ajahätta. Kui oled vaimse töö tegija, siis peaksid oma ajule kindlasti ka füüsilise tegevuse näol puhkust andma. Su lemmikloom võib rohkem tähelepanu vajada.