*LÕVI

Nädala esimeses pooles võib Päikse ja Marsi opositsioon tuua pingeid sinu ja teiste vahele. Seda eriti juhul, kui oled tegev mingis grupis ja pead tegema meeskonnatööd. Sulle võib tunduda, et sa ei saa olla „mina ise” ja pead tegema ebameeldivaid kompromisse. Samas võib Veenuse ja Marsi vastasseis muuta sind äärmiselt kirglikuks ja samas ka hulljulgeks. Kipud võtma ebamõistlikke riske ega suuda endale midagi keelata.

*NEITSI

Uus nädal võib olla seotud tugeva konkurentsiga, mil pead olema igati tasemel, et mitte lasta end ühiskonna mänguväljakult kõrvale tõrjuda. Sinu boss või keegi teine, kel on sinu üle mingi võim, võib esitada sulle mingeid tingimusi või nõudmisi, mis sunnivad sind rohkem pingutama.
Samuti on nüüd rohkem seotud isiklikud ja ühiskondlikud teemad, samas on need omavahel vastuolud ja võivad teineteist segada. Kas karjäär või pere? Võitlus või rahu?

*KAALUD

Veenuse ja Marsi opositsioon muudab sinu suhted oma partneritega üsna intensiivseks ja jõuliseks. Vaidlused ja nääklemised on kerged tekkima. Samas annab see aspekt võimaluse kokku viia intellektuaalsed ja füüsilised energiad. Seega on näiteks intiimses plaanis väga oluline, et sa saaksid oma partneriga jagada oma mõtteid ja temaga eri teemadel arutleda. Laupäeval ja pühapäeval tasuks koos oma kaaslasega midagi ekstravagantset ette võtta.

*SKORPION

Nädala märksõnadeks võiks olla muutus, muudatus, vigade parandus, millegi ümberhindamine, parandamine, uuendamine, puhastamine. Aga ka kirg, intensiivsus, äärmuslikkus. Raha- ja äriasjade liin on pinges, mistõttu suuremad tehingud pole soovitavad. Küll aga sobiks midagi tugevdada, kindlustada, panna alus millelegi püsivale. Nädalavahetusse sobib suurpuhastus — samas ettevaatust liikluses, loomadega ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!