***LÕVI

Olulistes rahaasjades, ostes ja müües tuleks nüüd olla väga tähelepanelik. Samuti ei maksa sõlmida mingeid lepinguid, mis on materiaalselt-rahaliselt kuidagi siduvad. Psühholoogilises plaanis võid segaduses, kuna siiani tundunud olulised asjad võivad tunduda järsku ebaolulised. Nädala teises pooles hoidu vaidlustest, ole ettevaatlik liikluses ning ürita oma ajule rohkem puhkust anda.

***NEITSI

Neitsis liikuv Marss on tegemas opositsiooni unistuste ja illusioonide, aga ka loovuse ja fantaasiasümboli Neptuuniga. Sul võib olla tunne, et keegi on su jalad maast lahti tõstnud ja hõljud kusagil maa ja taeva vahel. Eriti nädala teises pooles tuleks sul olla eriti hoolikas raha- ja äriasjus, samuti lepingute sõlmimisel ja lubaduste väljakäimisel. Intiimses sfääris oled samuti erinevate fantaasiate mõju all.

***KAALUD

Suhteliselt hea nädal selleks, et keskenduda endale ja oma vajadustele. Siiski võid nädala teises pooles oma probleeme ja muresid liiga tõsiselt võtta. Sul võib tekkida tunne, et sa pole millestki olulisest teadlik või et mingid jõud segavad vett. Kui omad kalduvust ülitundlikkusele kas keskkonna või mõne aine suhtes, siis võib see taas probleemiks olla. Reede ja laupäev on väga soodsad armuasjadele ja seltsielule.

***SKORPION

Kollektiivne meeskonnatöö võib nüüd seotud olla mitmesuguste arusaamatuste, möödarääkimiste ja intriigidega. Seda eriti siis, kui ajate koos mingit konkreetset ja praktilist asja. Kui aga meekonnatöö on seotud loominguga, võib nädal kujuneda üsna viljakaks ja ideederohkeks. Nädala teises pooles tuleks püüda lõpetada kõik poolikud tööd ning mitte „üle mõelda” - probleemide lahendamise asemel kipud neid veelgi keerulisemaks ajama.