***LÕVI

Päikese ja Pluuto trigoon (täpne seis pühapäeval, ent mõju on tuntav terve nädala jooksul). Aspekt võimaldab leida uusi ja originaalseid lahendusi eelkõige just sotsiaalsetele ja ühiskondlikele probleemidele. Hea nädal mingi mõne uue väljakutse vastuvõtmiseks, enda uudsel viisil proovile panemiseks. Sa mõjud nüüd igati autoriteetselt ning sinu ettepanekutega arvestatakse.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles võib sul olla palju mitmesuguseid kohustusi või oled lihtsalt erinevate tööde alla uppunud. Pead olema tasemel, et mitte oma mainet kahjustada. Kiirustamine ei ole lubatud, pead kõigesse korralikult süvenema. Ja kui pead langetama olulisi otsuse, siis kindlasti küsi asjatundja käest nõu! Romantilises plaanis võivad seguneda isiklik ja ühiskondlik liin.

***KAALUD

Nädal soosib vigade parandust, tervise taastumist, uuendamist, parandamist, loovate muutuste läbiviimist. Seevastu kõik, mis seondub õpingute, juriidiliste tehingute ja ärireisidega võib kaasa tuua segadust ja arusaamatusi. Eriti just nädala esimeses pooles võib nii reisidel kui infovahetuses ette tulla takistusi ja viivitusi. Nädalavahetusel kaldud sa ka omi suhteid liiga tõsiselt võtma.

***SKORPION

Päikese ja Pluuto trigoon muudab sinu ja teistevahelised suhted igati kasulikuks ja efektiivseks. Kellestki võib palju kasu olla võid saad ise kedagi aidata. Nädal sobib kenasti kokkulepete ja lepingute sõlmimiseks ning aktiivse koostöö alustamiseks. Samas peaksid sellel nädalal vältima võlgu võtmist ja laenu andmist. Samuti ära laena kellelegi oma asju ega ära võta ka ise enda kätte näiteks kellegi teise mingit tehnikavidinat.