***LÕVI

Võimalik, et algav nädal sunnib sind oma väljaminekute ja sissetulekute üle suuremat arvestust pidama. Laiemas plaanis võib sinu nn „rahamajas“ asetleidev päikesevarjutus raha, omandi ning ka saamise ja andmise teema sinu jaoks tavalisest aktuaalsemaks muuta. Väga kallihinnaliste asjade või väga keerulise tehnika soetamist tuleks võimaluse korral vältida. Ka tuleks hoiduda kiirustades tehtud muudatustest, samuti hoiduda igasuguste riskide võtmisest.

***NEITSI

Neljapäeval kell 12.07 kulmineerub Neitsi 9. kraadis osaline päikesevarjutus. Seega hoia nädala esimeses pooles energiat kokku ja ära alusta oluliste ettevõtmistega. Samas annab varjutus võimaluse vabaneda kõigest sellest, mida sa enam ei vaja ja mis sind arengus takistab — näiteks mõnest halvast harjumusest. Nädala esimene pool sobib seega suurpuhastuseks nii hinges kui ka koduses majapidamises. Rahalises-ärilises liinis võib nädal kujuneda aga üle keskmise edukaks.

***KAALUD

Saladused, varjatud asjaolud, teadmatus, alateadvuse energiad, müstilised või arusaamatud vibratsioonid — need võiksid olla algava nädala märksõnadeks. Päikesevarjutus sinu alateadvuse ja hingesügavuste solaarmärgis (Neitsis) võib võimendada kõiki eelpool kirja pandud märksõnu. Positiivsel juhul koged erakordset loomingulist lainet, „hüperintuitsiooni”, negatiivsel juhul oled segaduses ja ärevuses. Veenuse õnnelik asend Kaaludes tõotab kõrgeid laineid romantikamerel!

***SKORPION

Sinu ja mingi grupi, rühma või seltskonna vahel võib toimuda mingi sündmus, mis paiskab korraks kõik segi. Võimalik, et meeskond või kollektiiv tahab sind endale allutada — aga sinu skorpionlik loomus ei saa sellega ju nõus olla! Või toimub midagi sarnast sinu ja su sõprade vahel. Võimalik on ka vastupidine variant — sa keeldud kooris koos teistega laulmast ja hakkad soleerima. Veenuse asend soosib aga platoonilist armastust, näiteks „kaugelt igatsemist”.