***LÕVI

Sellel nädalal peaksid jälgima, et sa ei ütleks midagi sellist, mida võidakse valesti tõlgendada. Peaksid hoolikalt jälgima nii oma sõnu kui ka kehakeelt, et mitte edastada neid signaale, mida sa tegelikult ei soovi. Ka kõik info ja kommunikatsiooniga seoses olev võib olla segaduste ja intriigide allikaks. Nädala esimeses pooles tuleks hoiduda juriidilistest ettevõtmistest, samuti siduvate lepingte sõlmimisest. Kuid armuasjade liinis valitsevad suurepärased võimalused!

***NEITSI

Paljuski kehtivad edasi eelmise nädala mõjud — fookuses on kas muudatustega seonduv või siis tuleb tegeleda mingite puuduste ja vajakajäämistega. Võimaluse korral võiks vältida kõike võlgade ja laenudega seonduvat — eriti nädala esimeses pooles. Ka suuremad ostud või muud rahaga seotud ettevõtmised pole soovitavad. Nädal soosib aga kõike reiside ja eksootikaga seonduvat — reise nii füüsilisel kui vaimsel tasandil.

***KAALUD

Veenus liigub Kaalude märgi üks-ühele solaarmajas (Jääras) ja teeb õnneliku aspekti Marsiga. Seega tõotab nädal romantilises plaanis üsna kirglikuks kujuneda. Nädala esimeses osas võivad sinu suhted teistega siiski olla veel üsna pingelised — keegi võib sind millegiga üllatada või lausa šokeerida. Päikese opositsioon Kaaludes asuva Lilitiga nõuab aga sinu käest seda, et sa ei võtaks enda peale sellist rolli, millesse sa tegelikult ei sobitu.

***SKORPION

Jätkuvalt on fookus kõigel sellel, mis seoses sinu argitöö ja ka tervisega. Need on valdkonnad, kus võib ette tulla äärmuslikke olukordi (eriti nädala esimeses pooles) ja kus tuleb ka energiat kokku hoida ehk siis end mitte liiga ära väsitada. Ettevaatlik tuleks olla võimalike skandaalide ja intriigide suhtes. Ka kõikvõimalikud saladused — nii enda kui teiste omad — võivad nüüd kas kuidagi avalikuks tulla või nõuda endaga tegelemist.