***LÕVI

Uus algav nädal võib tuua uusi mõtteid, millest mõni võib su tegevusele uue suuna anda. Igasugune informatsioon ühes või teises vormis võib osutuda kasulikuks. Nädala teises pooles võib sinus maad võtta rahutus ning mõni uitmõne võib kergesti kinnimõtteks areneda. Teisel tasandil võib sinus tekkida soov lubada endale midagi sellist, mis tegelikult käib üle su võimete. Pead väga hoolikalt valima ja kaaluma, mida sa tegelikult vajad ja mida mitte.

***NEITSI

Veenuse ja Marsi neljapäevane ühendus võib sinus esile kutsuda erinevaid kirgi — alates magusast ihast kuni ehmatavate vihahoogudeni. See seis võib sind muuta ka nõudlikuks ja pisiasjade kallal norivaks. Näed kõikjal vigu ja näitad oma rahulolematust ka välja. Selle põhjuseks on asjaolu, et nädala teises pooles läheb Veenuse-Marsi ühendus kvadraati Saturniga. Seetõttu märkad eelkõige just halba ega näe asjade positiivset poolt.

***KAALUD

Päikese ja Merkuuri ühendus Kaaludes võib muuta sind liiga enesekeskseks. Sa tõlgendad kõiki väliseid sündmuseid läbi iseenda subjektiivsete kogemuste. Seega võib sul olla raske end panna kellegi teise olukorda. Nädala esimene pool soosib energia kogumist omaette olles, vaikuses ja rahus. Võib saabuda mingi uus sisemine selgus, mis nädala teises pooles võib jälle kaduda. Eriti just nädalavahetusel peaksid kõike võtma rõõsalt ja rahulikult.

***SKORPION

Uus nädal oleks mõistlik mööda saata rahulikumas tempos. Eelkõige tuleks keskenduda poolikute tööde lõpetamisele. Ka võib mõni su plaan või ettevõtmine vajada korrigeerimist. Eriti just nädala teises pooles võib mõni juba lõppfaasis olev projekt vajada uut lähenemist, vaatenurga muutust. Samas peaks Marsi-Pluuto trigoon anda sulle palju intellektuaalset energiat, mistõttu peaksid olema võimeline katki hammustama ka kõige kõvemaid pähkleid.