LÕVI

Päikese ühendus Pluutoga ja kvadraat Uraaniga tekitab su hinges suuremaid ja väiksemaid maavärisemisi. Ole valmis selleks, et asjad ei lähe nii, nagu sa planeerisid – võimalikud on mitmesugused ootamatused ja üllatused. Kui oled eelnevatel nädalatel suure pinge all elanud, siis nüüd pikkade pühade aegu end lõdvaks lastes võivad sinus ootamatult vallanduda nii rõõm kui ka pisarad. Sul võib järsku tekkida ootamatu selguse ja kirkuse tunne – kõik tunded, mõtted ja tajud oleksid justkui tuhandekordselt võimendatud. Seda enam peaksid nututuju korral asja rahulikult võtma ja mitte paanikasse minema. Päikese ja Pluuto ühendus annab sulle ideaalse võimaluse oma sisemise jõu ja väe kasvatamiseks.

NEITSI

Kui oled noor ja seiklushimuline, võid sattuda peadpööritavasse seiklusse või afääri. Sinus on nüüd palju entusiasmi ja pealehakkamist, mis vajab kindlasti mõistlikku rakendust. Tee siis midagi sellist, mis sind jäägitult kaasa haaraks ka mis paneks unustama argimuresid. Soovitada võiks igasugust sportlikku ja hasartset tegevust – samas ole ettevaatlik võimalike vigastuste ja traumade suhtes.
Veenuse asend näitab võimalust, et ekskallim üritab sinuga suhteid taastada või ilmneb mõni muu asjaolu seoses suhete ja minevikuga. Suhetes pereliikmete ja lähedastega (eriti jõuluõhtul) ole avameelne ja siiras. Ära hakka etendama rolli, mis pole sulle omane.

KAALUD

Veenuse ja Liliti opositsioon võib sinus tekitada kiusatusi ja ahvatlusi – võimalik, et sa ei suuda endale nüüd midagi keelata ja võid seega minna kaasa asjadega, mis su mainet ja reputatsiooni kahjustavad. Kuid kõrgemal tasandil on Lilit alati seotud seotud võimsate loominguliste jõududega, oskusega näha ka tavalises erilist. Seega kasuta hetke ära ja kirjuta näiteks vajalik armastuskiri või midagi muud, kuhu on vajalik oma „hing“ sisse panna.
Teisel tasandil vajavad nüüd erilist tähelepanu kodused suhted ning sinu roll perekonnas. Kui oled selles liinis midagi tegemata jätnud, siis nüüd võidakse sulle etteheiteid teha. Söök-jook mõjub sulle sellel nädalal eriti tugevalt, mistõttu tasuks selles osas igaks juhuks piiri pidada.

SKORPION

Pühapäevane Päikse ja Pluuto ühendus vajutab pitseri tervele nädalale. Võimalik, et sind tabab idee fix – mõte mis pähe tuleb, hakkab sind kummitama ja painama. Parimal juhul aitab see mõte sul mõnda keerulist olukorda lahendada, negatiivsel juhul raiskad ülemäärase süvenemisega lihtsalt oma aega. Nüüd oleks vaja leida endale mingit positiivse sisuga vaimset ja kaasahaaravat tegevust – sest kui su peas ei ole positiivseid mõtteid, kogunevad sinna kahtlused ja muremõtted. Liikluses ja ka lihtsalt tänaval liikudes tasuks olla ettevaatlik. Koeraomanikud võiksid oma hoolealusele suuremat tähelepanu pöörata ja olla igaks juhuks valmis oma lemmiku veidrateks tujudeks.