***LÕVI

Nädala esimeses pooles võivad paljud töö ja erinevate kohustustega seotud asjaolud kulgeda ebatavalisel viisil või siis tuua kaasa ootamatusi. Eriti ettevaatlikud peaksid olema need, kes töötavad ohtlikel mehhanismidel ja võivad endid vigastada. Kuid teisel tasandil on nädala mõjud igati harmoonilised, luues meeldiva tasakaalu minevikumõjude ja tulevikupüüdluste vahel. Kodu ja lähisuhetega seonduv on heas seisus.

***NEITSI

Nädala teemaks on kommunikatsioon ja infovahetus, tavalisest aktiivsem suhtlemine nii kõne kui kirja tasandil. Samuti on nüüd olulised ideed ja mõtted, mis sulle pähe tulevad. Pane need kirja, mõni neist võib väga väärtuslikuks osutuda! Nädala esimeses pooles võivad tooni anda kas siis ootamatused või veidrad sündmused seltskondlikus või armuasjade plaanis. Kipud võtma liigseid riske. Teisipäevast reedeni on parim aeg mänguliseks-intellektuaalseks tegevuseks.

***KAALUD

Veenuse-Saturni ühendus mõjub endiselt, seda eriti nädala esimeses pooles. Ehk siis jätkuvalt võib esineda viivitusi ja takistusi eelkõige infovahetuses ja kommunikatsioonis. Hoia oma telefonil silm peal! Kui teed pingelist vaimset tööd, siis pea kindlasti puhkepause. Puhka end välja, maga piisavalt. Uus positiivne mõju nädalas on seotud praktiliste asjadega — raha- ja äriasjad, ost-müük, omamine, kasutamine, kogumine. Nendes märksõnades on edenemist loota.

***SKORPION

Uus nädal on igati soodne selleks, et haarata initsiatiiv enda kätte ning tõmmata ka teised oma tegemistesse kaasa. Mõjud veenvalt ja sinus on loomulikku autoriteeti, mis paneb teised sinuga arvestama. Parim aeg on teisipäevast reedeni, mil suudad lahendada paljud probleemid. See on ka parim aeg vaimseks tööks ning uute vajalike sidemete loomiseks. Nädala esimeses pooles tasuks olla ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda.