***LÕVI

Võimalik, et klammerdud nüüd tugevalt kõige selle külge, mis annab sulle sisemise turvatunde. Minevik on kindlasti asi, mida sa nüüd idealiseerid ja ilusaks mõtled. Samas huvitavad sind ka sügavalt eksistentsiaalsed küsimused — kes me oleme ja kuhu me läheme? Kas hing jätkab eksisteerimist ka pärast surma? Mida tegelikult tähendab „maailma lõpp?”.

Vajad sel nädalal rohkem vaikust ja omaette olemist sisemise rahu ja selguse saavutamiseks. Kodu tundub olevat tõeline kindlus ja turvaline varjupaik. Aga siiski — kas kodu kui kindlus ei või muutuda koduks kui vanglaks?

Kas turvatunne pole mitte lõputu mugavus, mis välistab arengu ja uued väljakutsed?

Kuid positiivsel juhul muudab nädal sind tundlikumaks ja sensitiivsemaks ka esmapilgul tühiste pisiasjade suhtes, samuti suureneb sinu empaatiavõime.



***NEITSI

Merkuuri opositsioon Jupiteri-Liliti ühendusele loob olukorra, kus sa kaotad infovoogude või lihtsalt oma ettevõtmiste üle kontrolli — eelkõige ajapuuduse, puuduliku info või kellegi tahtliku susserdamise tõttu. Eriti kaootiline on nädal sel juhul, kui oled oma tööd ja tegemised kõik viimasele minutile jätnud. Või avastad (või avastab keegi teine) su tegemistes vigu ja neid tuleb käigupealt parandada. Samuti peaksid piinliku täpsusega jälgima, et sa ei teeks midagi, mis võib su mainet ja reputatsiooni rikkuda. Ka võib teljel kodu-töö tekkida olukord, kus üks töötab tugevalt teise arvel. Nädal manitseb mitte liiga palju ette võtma, vaid eelkõige tuleks lõpetada kõik poolikud tööd.



***KAALUD

Nädal suurendab su psüühilist ja ka füüsilist tundlikkust, kuid võib muuta segaseks ja keeruliseks inimsuhted. Eriti juhul, kui need suhted on seotud millegi väga konkreetse ja praktilisega. Seega suhtle rohkem luuletajate, muusikute ja kunstnikega! Pealegi oledki nüüd kunsti eri vormide suhtes väga vastuvõtlik.

Samas — kui tegeled millegi väga maisega, võid langetada valesid otsuseid või olla lihtsalt millestki väga olulisest mitteteadlik.

Ja armusuhete tasandil võid armuda pigem oma ettekujutusse partnerist, kui partnerisse endasse. Seega ole ettevaatlik uute suhete loomisel, kuna kipud inimesi idealiseerima ja neile „kuldse kuu selga” mõtlema.



***SKORPION

Saturni ja Pluuto läheneva sekstiili tõttu (täpne aspekt 27. detsembril) tunned end kindlalt, oled kahe jalaga maa peal — ning samas valmis ka muudatustega kaasa minema. Sinus on olemas piisav stabiilsus, ent samas tahad siiski muutusi ja oled valmis ka ise nendes osalema.

Maailmalõpujutud sind ei hirmuta, kuna tead et iga isik on ise enda reaalsuse looja ja Universumi kaaslooja. Neljapäeva õhtul kutsu kokku oma sõbrad-tuttavad ja sooritage koos ühismeditatsioon talvise pööripäeva teemadel. Kujustage ette sellist maailma, mida te ihkate näha! Mida rohkem inimesi sellist positiivset visiooni läbi viib, seda suurema tõenäosusega selline Maailm ka kunagi saab olema! Füüsiline mateeria on lihtsalt inertne ja muutused ei toimu kohe, vaid võtavad ajas aega.