***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese ühendus mässumeelse ja ettearvamatu Uraaniga võib tuua nädalasse uusi tuuli või isegi torme. Pigem leiavad need aset siiski sinu peas — sul on palju uusi lennukaid ideid, mis võivad su täiesti uues suunas tegutsema panna.
Teisel tasandil võib kõik välismaa, reisimise ja ka õpingutega kaasa tuua kummalisi arenguid või isegi ootamatusi. Seega pole näiteks reisile minek hea mõte — kui sa just ei soovi kogeda ekstreemseid sündmusi.
Töö ja igapäevaste kohustuste tasandil on palju pinget, konkurentsi, mis võib viia ka ägedate kokkupõrgete ja tülideni.

***NEITSI
Viibid endiselt sügavate ja intensiivsete tajude lainel — elad nii positiivseid kui negatiivseid emotsioone palju sügavamalt läbi. Võimendatud võivad olla nii rõõm kui mure, nii vaimustus kui tüdimus. Paljud asjad tunduvad sulle nüüd tähenduslikud, mistõttu näed kõikjal märke ja endeid.
Rahaasjades oleks mõistlik hoiduda võlgadest-laenudest ning mitte sattuda sõltuvusse kellegi teise rahadest ega muudest ressurssidest.
Romantilises plaanis on seis aga väga soodne, soosides elutervet kirge. Samas võid sattuda ka suhtesse, mille tagajärgi sa ei oska ette näha.

***KAALUD
Käes on nädal, kus sa ei saa viisakalt kõigile meele järgi olla, vaid pead valima kindla poole. Seega võidakse su otsustusvõime proovile panna, sest sulle ei jäeta aega pikalt mõelda. Isegi kui püüad ise olla võimalikult neutraalne, võidakse sind tõmmata teiste probleemidesse ja tegemistesse. Teine võimalus on see, et paljud käituvad sinu suhtes ebatavaliselt — võimalikud on mitmesugused üllatused ja ootamatud käigud su partnerite poolt. Kui sul on oponente ja konkurente, siis on võimalikud nendepoolsed provokatsioonid.
Veenuse asend soosib aga kirge ja maalähedasi ürgseid naudinguid.

***SKORPION
Nädal soosib muutusi mentaalsel tasandil — uusi ideid ja arusaamu, mille abil oleks võimalik murda vanu ja oma aja ära elanud mõttemustreid. Ent negatiivsel juhul võib sul tekkida hoopis mingi uus kinnisidee, mis hakkab sind painama ja mida on raske peast välja saada. Eriti just nädala teises pooles võib sinu seiskoht mõnes küsimuses muutuda fanaatiliseks ja äärmuslikuks.
Töö või muude kohustustega seonduv võib sellel nädalal kaasa tuua kas ootamatusi või kujunevad nendega seotud olud ebatavaliseks või siis rahutuks-närviliseks.
Liikluses ja üldse liikumisel tasuks olla maksimaalselt tähelepanelik.