***LÕVI
Nädala mõjud on üsna vastuolulised — teisipäevane Päikese-Saturni kvadraat röövib suurema osa su entusiasmist ja pealehakkamisest. Samas annab laupäevane Päikese-Marsi trigoon sulle jälle omakorda energiasüsti. Mõlemad aspektid toimivad terve nädala jooksul. Võimalik, et just kodused suhted või suhted lähedastega tunduvad sulle rõhuvad ja ebameeldivalt rutiini sumbunud. Seevastu uued suhted — eelkõige seoses sõpruse ja ühiste vaimsete huvidega — annavad sulle energiat ja loovad uut motivatsiooni.

***NEITSI
Eesootav nädal nõuab sinult keskendumist sellele, mis on sulle kõige olulisem. Väldi enda killustamist ning ära tegele asjadega, millel ei ole sinu jaoks tegelikku tähtsust. Kindlasti peaksid nüüd vältima vaimset ülepinget — raske vaimse töö puhul liiguta ka füüsiliselt ning kindlasti maga piisavalt. Intiimses sfääris on võimalused üle keskmise head, ilusat mängu võivad varjutada vaid armukadedus või soov partnerit enda „sülekoeraks“ muuta. Lase oma kallimal jääda iseendaks, ära ürita teda muuta enda alandlikuks koopiaks!

***KAALUD
Suures osas kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Seega pead endiselt seisma hea selle eest, et sa ei seoks end sellise ettevõtmisega, mille tagamaadest sul puudub täpne ülevaade. On oht end siduda projektiga, mis lõppkokkuvõttes kahjustaks su mainet või lihtsalt rikuks midagi ära. Teisel tasandil võid sellel nädalal tunda, et sul ei ole piisavalt võimalusi või vahendeid edu saavutamiseks. Ära lase enda mõistuses tekkida „puudusteadvusel“! Me ise oma mõtetega loome iseenda reaalsust!

***SKORPION
Päikese kvadraat Skorpionis liikuva Saturniga vajutab nädalale tõsiduse või isegi murelikkuse pitseri. Sa tunned, et oled justkui pomm, mis vaikselt tiksub, aga plahvatada ka ei julge. Seega kogud endasse sisemist pinget, hoiad end tagasi nii sõnades kui tegudes. Kuid oma mõtetes ja plaanides oled väga auahne, mõtled kuidas teiste ees oluline edumaa saavutada. Praktilisel tasandil ei sobi nädal kinnisvaratehinguteks, kolimiseks ja üldse kodu ja majapidamisega seotud olulisteks asjadeks.