NEITSI
Valitsev planeetide seis tekitab sinus soovi oma ego iga hinna eest maksma panna. Sulle võib tunduda, et oled end asjata piiranud ja tagasi hoidnud ning nüüd on käes aeg kasutada kõiki elu pakutavaid võimalusi täie rauaga. Mida noorem ja liikuvam oled, seda suurema tõenäosusega satud väga jõulisse ja intensiivse iseloomuga sündmusse, mis sind endaga kaasa kisub. Tagajärjeks võib olla kas suur elumuutus või lihtsalt konflikt või mingit sorti võimuvõitlus või „ärapanemine“. Kuuvarjutuse tõttu ei ole sel nädalal mõistlik võtta vastu töö- ja karjääriga seotud otsuseid. Seevastu oleks kasulik püüda loobuda mõnest halvast harjumusest.

KAALUD
Suhetes on nüüd rohkem asjalikkust ja konkreetsust ja vähem juhuslikkust ning erutavat põnevust. Seega sobib nädal sellisteks suheteks ja kohtumisteks, kus teed kellegagi koostööd mingi konkreetse ja praktilise asja nimel. Kuigi romantilised suhted võivad tunduda igavad ja tavalised, on siiski aeg soodne suhete tugevdamiseks ja süvendamiseks, nende põhjalikuks analüüsimiseks. Täiskuu ja kuuvarjutus mõjutab sind kõige rohkem mõtete ja ideede tasandil — sulle võivad pähe tulla kummalised ja veidrad mõtted või hakkad mingi imeliku asja vastu huvi tundma. Ning sõnade tasandil — nii rääkides kui kirjutades — tuleks nüüd olla väga valiv ja hoolikas. Ja igasugune info ning (kuulu)jutud, mis sinuni jõuavad, vajavad kindlasti ülekontrollimist.

SKORPION
Pluuto jõuliselt terav asend võib tekitada sinus soovi end maksma panna. Eriti just sõnades kasutad nüüd teravat tooni, mis võib paljusid riivata. Kuigi tunned suurt kiusatust „salvata“, hoia oma astel siiski vaka all. Kuid see nädal on suurepärane igasuguseks raskeks ja eriti pingtavaks vaimseks tööks, põhjalikuks süvenemiseks mingisse keerulisse probleemi jne. Parim nädal ka selleks, et minna spetsialistide kokkutulekule. Seevastu äri- ja rahaasjad, eriti raha ja muude väärtustega riskimine võivad kurvalt lõppeda. Suuremate tehingute puhul vajad enda kõrvale kindlasti asjalikku nõuandjat. Teisipäevane Veenuse-Saturni ühendus Skorpionis soosib tõsiseid ja asjalikke suhteid. Uued tekkivad tutvused saavad olema püsivad.