***LÕVI

Päikese ühendus Saturniga ja trigoon Uraaniga muudab uue nädala sinu jaoks igati edukaks ja edasiviivaks. Vana ja uus, stabiilne ja muutuv on nüüd kenasti tasakaalus, andes sulle võimaluse rahulikuks edasiliikumiseks. Nüüd oleks kasulik algatada võimalikult palju uusi ettevõtmisi. Kindlasti ei tohiks sa nädala väga soodsaid mõjusid maha magada. Nädala teises pooles on soositud ka romantilised suhted.

***NEITSI

Suurepärane nädal kõige tugevdamiseks ja kindlustamiseks, kuna Päike on positiivses ühenduses Saturniga sinu vundamendi märgis (Amburis). Õige aeg nii kinnisvaratehinguteks, kolimiseks, ka suurema koduse ümberkorralduse või remondi alustamiseks. Samas nõuab nädal kõrgendatud tähelepanu seoses oluliste dokumentide või failidega. Nädala teises pooles oled Merkuuri-Neptuuni sekstiili tõttu ka väga loominguline ja mänguline.

***KAALUD

Nädal soosib süvenemist ja rasket vaimset tööd, samuti kaugemate tulevikuplaanide tegemist. Sul on nüüd silma oluliste detailide märkamiseks ning õigete otsuste vastuvõtmiseks. Ent rahaasjad ning ostmise ja müümisega seonduv vajab kainet ja ettevaatliku suhtumist (eriti neljapäeval ja reedel). Alates kolmapäevast paranevad oluliselt ka sinu võimalused nii seltskondlikus kui ka romantilises plaanis.

***SKORPION

Uus nädal mõjub õnnelikult sinu äri- ja rahaasjadele. Võimalik, et selles liinis avaneb mõni soodne võimalus või lood selle võimaluse ise. Igapäevased tööasjad võivad olla positiivse muutumise faasis. Aeg sobib ka suuremate ja massiivsemate esemete hankimiseks (mööbel jne.). Samas nõuab nädal lähisuhetes taktitunnet ja häid psühholoogi oskusi. Ka tuleks koduses majapidamises hoolikalt ümber käia tule ja teravate esemetega.