***LÕVI
Nädala esimeses pooles mõjub veel Päikese-Jupiteri trigoon — seega ole võimalikult aktiivne ja alusta võimalikult paljude asjadega. Samas ära muutu rabedaks-rapsivaks ning ära oma võimeid üle hinda. Leia õige tasakaal laiskuse ja tegususe vahel! Teisel tasandil on aeg ideaalne selleks, et tuua oma argipäeva uut elevust ja vaimustust, murda välja rutiinist ja seisva vee sündroomist. Tööasjad ja armuasjad võivad olla kuidagi seotud.

***NEITSI
Esmaspäev, teisipäev ja ehk ka kolmapäev on suurepärased päevad nii romantilisteks suheteks kui ka tegelemiseks kunsti ja üldse müstilise auraga esemetega. Kuid nädala teises pooles võivad kujuneda olukorrad, kus näiliselt meeldiva või ahvatleva võimaluse taga võib peituda keeruline probleem või siis lihtsalt ootamatu sündmus, mis su plaanid segi paiskab. Kuid positiivsel juhul koged midagi põnevat ja meeli erutavat, mis su akud pikaks ajaks täis laeb.

***KAALUD
Veenuse üheaegne kvadraat Uraaniga ja ühendus Pluutoga muudavad nädala võnked sinu jaoks intensiivseks ja samas üllatusterohkeks. Mida rutiinsem ja igavam on su elu olnud, seda suuremaid väljakutseid võid nüüd kogeda. Sinus võitleb nüüd soov olla täiesti vaba ja saata korda pöörasusi sooviga hoida kellestki kinni. Ole ettevaatlik nii mõne suhte katkestamisega kui ka ülepeakaela loodud uue suhtega!

***SKORPION
Veenuse ja Pluuto laupäevane ühendus muudab nädala vibratsioonid sinu jaoks kirglikuks — seda just intellektuaalses mõttes. Sa samastud ülemäära oma mõtete ja seisukohtadega, mistõttu oled solvunud, kui sinu mõtetega nõus ei olda. Kui keegi kritiseerib sinu mõtteid, siis ei kritiseeri ta sinu isikut — seda tasuks meeles pidada. Intiimses sfääris võib olla suureks probleemiks armukadedus või siis tunnete mõistuse abil allasurumine.