***LÕVI

Nädala esimeses pooles on sul suurepärased võimalused võtta ette midagi uut ja põnevat, millega sa pole varem kokku puutunud. Samuti on nädala esimene pool parim aeg muudatuste tegemiseks ning ka vanade vigade parandamiseks. Ka kollektiivses grupitöös suudad edukalt ühendada enda ja selle grupi huvid. Perekondlikes suhetes võib aga nädal olla üsna pingeline, nõudes sinult häid psühholoogi oskusi. Ettevaatust ka elektri ja ohtliku tehnikaga!

***NEITSI

Eriti just nädala algus võib ühiskondlikus plaanis olla korraga nii uusi võimalusi ja kasulikke sidemeid toov, ent samas on õhus ka tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Siiski tuleks nüüd olla sotsiaalses liinis võimalikult aktiivne, sest on suur võimalus kohata kedagi, kellest saab sulle kasulik ja vajalik koostööpartner. Samas peaksid sa sellel nädalal omi sõnu hoolikalt valima, et mitte kedagi välja vihastada.

***KAALUD

Nädala alguspäevad võivad tuua su ellu uusi põnevaid inimesi või uudseid teemasid, mis sind endaga kaasa haaravad. Või siis suudad oma teadmisi ja oskusi uudsel viisil rakendada ja leida uusi võimalusi oma elu rikastamiseks. Samas võib teisipäev olla üsna ettearvamatu ja närviline. Nädal tervikuna sobib raskeks vaimseks tööks, õppimiseks, millegi uurimiseks. Samas võib probleemiks olla kas unetus või hoopis unisus.

***SKORPION

Skorpionis liikuv Marss moodustab keerulise iseloomuga aspekti (kvinkunksi) Uraaniga. Täpne aspekt on pühapäeval, kuid selle mõju kestab kuni umbes 19. juulini. Seega on praegune aeg murranguline, nõudes sinult paljude asjade ümbervaatamist, vigade parandust, radikaalsete muudatuste tegemist. Mida rohkem sa muutustele vastu seisad, seda keerulisemaks oma olukorra teed. Reedel erilist ettevaatust liikluses ja ka ohtliku tehnikaga toimetades!