***LÕVI

Nädala esimeses pooles ole avalikes kohtades tähelepanelik — asjade kaotamiste ja varguste suurenenud võimalus (seda eriti neljapäevast laupäevani). Samuti ole ettevaatlik liikluses ja mujal, kus pead olema täpse ja kiire reaktsiooniga. Samas sobib nädala esimene pool kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks või ka mingite õpingute alustamiseks. Laupäeval ja pühapäeval hoia energiat kokku, ära rabele, maga ja söö piisavalt.

***NEITSI

Endiselt võib peavalu põhjustada igasugune ühistegevus, kollektiivne meeskonnatöö. Sul on raske olla nõus nende tingimustega, mida sinu käest nõutakse. Või oled siis ise sellises meeleolus, et jätad ebausaldusväärse mulje. Kipud käituma risti vastupidi sellele, mida sinult oodatakse. Intiimses sfääris oled kinni detailides ja esitad oma partnerile kirge hävitavaid tingimusi.

***KAALUD

Eelmise nädala mõjud kestavad suures osas edasi — kuigi nõrgemal kujul. Niisiis pead endiselt seisma hea selle eest, et sa ei teeks midagi sellist, mis võib kahjustada su mainet. Või oled lihtsalt sellises meeleolus, et jätad teistele kummalise ja veidra mulje. Sellel nädalal pead sa olema suuteline vastutama ning mitte oma kohustuste eest põgenema. Armuasjade liinis oled liiga krampis ja teed igast väiksest ebakõlast suure probleemi.

***SKORPION

Kui sa just puhkusel ei ole, siis võivad sellel nädalal kulmineeruda paljud tööalased või muud ühiskondlikud protsessid. Võimalik, et sul tuleb langetada olulise tähtsusega otsus või pead õigustama ja põhjendama oma tegevust. Kui oled tasemel olnud, saad tunnustuse osaliseks, kui aga oled seanahka vedanud, siis tabavad sind kriitika teravad nooled. Neljapäeval, laupäeval ja pühapäeval ei tohiks vastu võtta olulisi otsuseid.