***LÕVI

Jätkuvalt tuleks sul pöörata suuremat tähelepanu oma tervisele ning võimaluse korral töötempot maha võtta. Töö ja igapäevase olmega seonduv võib nüüd nõuda sinult eriti suurt pühendumist ja võimalik et ka väga kiireid valikuid. Ka võib info ja kommunikatsiooniga su kannatuse korralikult proovile panna. Ka võib streikida tehnika. Nädala teine pool soosib energia kulutamist oma koduses majapidamises- suurpuhastus, remont jne.

***NEITSI

Nüüd peaksid leidma tasakaalu kõige olulisemate asjade (ilma milleta kuidagi ei saa) ja nende asjade vahel, mida sa ihaldad, kuid mida sul ei pruugi veel olemas olla. Võib juhtuda, et hakkad nüüd taga ajama midagi, mida sa tegelikult ei vaja ja mis sind asjata killustab. Keskendu esmavajalikule ja loobu virvatulukeste tagaajamisest! Veenuse asend lubab nädala teises pooles romantilisi arenguid või muudab sind lihtsalt väga poeetiliseks ja unistavaks.

***KAALUD

Kui pead olulise otsuse vastu võtma, siis kindlasti ei tohiks seda teha minevikukogemusele toetudes. Su mäluga või ka laiemas plaanis kõik möödanikuga seonduv, paistab sulle hetkel ebaselgelt, justkui läbi mingi moonutava filtri. Lilit ehk Must Kuu on endiselt Kaaludes pingestatud seega jälgi end rohkem kõrvalt ning ära ütle ega tee midagi, mida võidakse valesti tõlgendada. Hoia oma mainet, oma normaalset rolli, oma identiteeti. Seda eriti internetis.

***SKORPION

Paljuski kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu oled kaistepositsioonis, kinnine ja arvad et iga sinu lauset võidakse nagu kohtus kohe sinu vastu kasutada. Seega oled üsna suure pinge all. Kuna aga Marss on Skorpionis ja üsna heades aspektides, siis on just konkreetne ja praktiline tegevus see, mis aitab sul pingest vabaneda. Eriti just nädala teises pooles oleks õige aeg ette võtta üks korralik kodune suurpuhastus. Nädala teine pool soosib sõprust, kontakte ühiste huvide alusel.