***AMBUR
Nõuanne — tööta, tegele sellega, mis on sinu jaoks oluline. Seltskondliku lobisemisega tegele mõni teine kord, praegu on õige aeg üle vaadata puudused ja vajakajäämised oma plaanides. Ära võta mingeid riske ja ära looda kergele edule — võid kahju kannatada, näiteks seadust rikkudes trahvi saada. Samuti võib probleeme tekkida juhul, kui tahad osa saada kellegi teise vahenditest ja ressurssidest — seetõttu ei ole ka võlad ja laenud soovitavad. Samuti ära võta kellegi teise asja endale kasutada — võid selle ära lõhkuda.

***KALJUKITS
Käes võib olla nädal, kus paljud suhted ja kohtumised võivad võta suuna, kus sa tunned, et sinult nõutakse asju, mis käivad sulle üle jõu. Paljud võivad esitada sulle mingeid tingimusi ja nõudmisi. Romantilises plaanis võib probleemiks olla armukadedus, muudes suhetes lihtsalt kadedus. Ja kui sul on aktiivseid konkurente ja oponente, siis võib nendepoolne tegevus aktiviseeruda. Kui rikud seadust, on suur oht ka vahele jääda ja trahvi saada.

***VEEVALAJA
Võtad ennast kole tõsiselt ja samas suhtud teistesse väga kahtlustavalt. Kuna hoiad ennast tagasi ja teisi ei usalda, jäävad paljud asjad tegemata. Samas sobib nädal hästi vanade asjade uuesti ülevaatamiseks ja vajaduse korral ka vigade paranduseks. Kuna oled endasse süüvinud ja hajameelne, võid kergesti oma asju kaotada või langeda mõne taskuvarga ohvriks. Väga tähelepanelik tuleks olla oma auto parkimisega — oht eksida parkimisreeglite vastu ja trahvi saada.

***KALAD
Eriti nädala esimeses pooles mõjub veel Päikese-Neptuuni ühendus. Seega oled jätkuvalt teiste inimeste ja keskkonna poolt mõjutatav ja võid kogemata sattuda „valesse rolli“. Intiimses liinis naudid siiski suurenenud tundlikkust ja võimet oma partnerit mõista. Merkuuri pingeline asend seevastu muudab su mõttemaailma pessimistlikuks — sa alahindad end asjata ja näed igas põõsas tonti. Reede õhtul ja laupäeva öösel ole pidutsemisega tagasihoidlik — võid kergesti „ära vajuda“.