NEITSI
Kuidas eristada oluline ebaolulisest? Kuidas tulla toime meeletute infovoogudega nii, et silma hakkaks vaid kasulik ja vajalik? Need küsimused võivad nüüd sinu jaoks igati aktuaalsed olla. Sinu paberi- või failimajandus kas „ajab üle“ ja on üleküllastunud või vastupidi – kuskil on takistus, tähtis info oleks justkui „kännu taga kinni“.... Olulised paberid võivad olla kadunud, vajalikud failid või programmid ei avane jne. Samas on suhete osas (eriti just sõpruse ja ühiste huvide alusel) oodata huvitavat ja inspireerivat nädalat. Võid kellegagi koos avastada mõne uue ja eksootilise hobi või teema, mis teid rohkem kokku liidab ja lähendab. Reede on siiski suhetele ebasobiv päev.

KAALUD
Veenuse ja Saturni esmaspäevane vastaseis mõjub läbi terve nädala, mõju on tugevam nädala esimeses pooles. See aspekt võib sinus tekitada kinnijooksmise ja pidurdatuse tunde – soov ja tahtmine on olemas, ometigi ei saa sa kuidagi õiget hoogu sisse. Seega pole nädal just mitte kõige sobilikum uute asjadega alustamiseks – pigem tee nüüd vigade parandust, vaata kriitilise pilguga üle oma tööd ja tegemised. Nädal sobib suurepäraselt igasuguseks tõsiseks tööks, kus peab midagi ka muutuma ja saavutama uue kvaliteedi. Pidurdatus ja takistatus puudutab eelkõige materiaalset ja praktilist liini su elus. Seevastu intellektuaalses plaanis ning seoses liikumise ja kommunikatsiooniga koged meeldivat intensiivsust, voolavust ja sügavust.

SKORPION
Maadled oma kohustustekoormaga, mille raskus ei taha sugugi väheneda. Sulle tundub, et teised saavad kuidagi kergemini läbi kui sina. Aga kas sa mitte ise ei võta oma töid ja tegemisi liiga tõsiselt? Kas mitte mängulisuse puudumine ja ülemäärane kaine asjalikkus ei kurna sind? Tegelikult sa ju armastad oma kalleid ja lähedasi inimesi, aga tööasjad lihtsalt ei lase sul seda armastust neile väljendada... Siin sa alateadlikult püüad siiraste tunnete eest põgeneda – töösse, ühiskondlikesse projektidesse. Sa justkui ei usalda oma tundeid, või õigemini kardad oma emotsioone lähedastele välja näidata. Kolmapäevane Veenuse ja Pluuto trigoon peaks sulle nüüd oma tunnete väljendamise kergemaks tegema.