Jäär
Sa oled väga spontaanne, seega lendad sa tavaliselt ise mehele peale. Kõigepealt suudled ja alles siis mõtled, kas see ikka oli õige aeg ja koht.

Sõnn
Selle tähtkuju esindaja on väga lojaalne ja sensuaalne. Seega kulub suhtlemiseks minuteid. Seejuures on iga sekund puhas nauding!

Kaksikud
Kaksikute elu pole kunagi igav, kogu aeg toimub midagi. Seega on ka suudlused väga kiired ja magusad.

Vähk
Su suudlus peegeldab täpselt seda, mida tunned. See pole sugugi halb omadus, ega?

Lõvi
Ah, kuidas sulle meeldib suudelda! Sinu suudlust iseloomustab üks sõna — kirg.

Neitsi
Neitsil on väga raske teha enda pea mõtetest tühjaks. Kogu aeg peab ju toimuvat analüüsima! Kui sa aga korraks aja maha võtad, näed, kuid mõnus on suudelda.

Kaalud
Selle tähemärgi esindaja on suur romantik. Suudlused on väga sensuaalsed ja seksikad. Sul veab, kui saad Kaaludega suudelda. See on puhas rõõm!

Skorpion
Skorponi suudlused on väga intensiivsed. Ettevaatust, selle tähemärgi esindajaga võib kergest musist jõuda asi palju kaugemale.

Ambur
Amburile meeldib seigelda ja võiks öelda, et ka temaga suudlemine on korralik seiklus. Kõike peab järele proovima!

Kaljukits
Kuna sa tahad, et kallim tunneks end turvaliselt, siis võtad sa ka suudlemist tõsiselt. Sa võtad selleks aja maha ja naudid enda kaaslasele ka kõige õrnema musi andmist.

Veevalaja
Sulle meeldib võtta kõike rahulikult, kiirustamata ja kergelt. Nõnda ei löö ka kirg kohe lõkkele. Kuid võta see aeg ja näed, kuidas kergest suudlusest võib välja areneda midagi palju enamat.

Kalad
Kalad armastavad suudlemist. Sa suudled palju ja tihti. Seega, mida sa ootad — leia keegi, kellega enda kirge jagada!

Allikas: All Women's Talk