Jäär: “Kes siin vastutab? Tahaks nüüd kohe kõige kõrgemat võimu näha! Mida? Kas ma olen surnud? Appi!”

Sõnn: kehast lahkumise olukorras saab Sõnn aru, et ta pidi eemale minema ka oma kõhust. Seega läheb ta ruttu tagasi ning on kogu ülejäänud elu skeptiline.

Kaksikud: oma loomu poolest on tegemist vägagi heade sõnaseppadega. Seega hakkavad nad õnnetusest pääsenuna kohe kõike kogetut ümber jutustama.

Vähk: need tegelased võivad elada lausa 125-aastaseks ilma, et neil õnnetustega rinda tuleks pista.

Lõvi: “Eiiiiiiiiiiiiii! Ma ei ole surnud! Ma ei saa olla surnud! Mul jäi ju pidu pooleli!”

Neitsi: kuna Neitsid töötavad 60 tundi nädalas, siis ilmselt saabub neile õnnetus infarkti näol. Neitsi hakkab rõõmsalt valguse poole ujuma, kuni ta avastab, et tema kodused ei saa kohe kindlasti üksinda hakkama. Ja ta naaseb!

Kaalud: Edasi-tagasi-edasi-tagasi. Kas nüüd peaks päriselt siit ilmast lahkuma või on veel liiga vara? “Wow, kas see on Jeesus? Hmm, lähen tagasi ja räägin sellest kõigile!”

Skorpion: kuna suuremal osal Skorpionitel on üheksa elu, siis pole neil vaja muretseda. Õnnetusse sattudes leiavad nad oma valgust täis tunnelist kellegi astraalkeha ja otsustavad sellega kirgliku öö veeta enne, kui tagasi tulevad.

Ambur: õnnetusehunnikud Amburid suudavad ka selle akna katki teha, mis neid siit maailmast ära viib. Nii saadetakse neid ruttu kohe tagasi.

Kaljukits: enne, kui Kaljukitsed aru saavad, et nendega midagi tõsist juhtunud on, avastavad nad end ühest ideaalse õhkkonnaga tööruumist. Selgusehetk saabub siis, kui laual on hunnik pabereid kirjaga: “Kuidas taevakontoris hakkama saada”. Seepeale kappavad nad ruttu Maale tagasi.

Veevalaja: reeglid on rikkumiseks! Ka pärlitest väravatega kaunistatud idüllilises maailmas! Elagu anarhia! Kohalikele see aga ei meeldi ja Veevalaja saadetakse kiiremas korras tagasi.

Kalad: tunnevad end kui kalad vees. Ei saa isegi aru, et midagi juhtunud on. Kaladel hakkab ruttu igav ja seepärast teevad nad silmad jällegi lahti.

Allikas: Dimension111