Teie tunnuslause on: “Mina kaalutlen!”, “Meie oleme!”

Olete loomult õiglane kohtunik, kelle ülesandeks on harmoonia loomine.

Teie element on õhk ja Teile iseloomulik värvus on sinakas-roheline, aga ka kõik pastelsed toonid,

Metall: vask

Vääriskivid: nefriit, aventuriin, kvarts

Taimed: roniroos, vaarikas, piparmünt, ploom, karikakar

Looduselemendid: õhk, inimesed, tsivilisatsioon, elukooslused

Toidud: Keedised, moosid, kompotid, segahoidised, marjatoidud, mesi, magustoidud.

Märksõna: kaalud, partnerlus, koostöö, peegeldus, perekond, paar, kollektiiv, kooslus, õisik, kobar, korterelamu, õiglus, kiige, elanikkond, ühiskond, laulukoor, puuvõra, ühiselamu, meeskond jne.

Kehapiirkond: alaselg, neerud ja tuharad.

Kaalud on sodiaagi kaalutleja, tasakaalu looja, peegelduse teadvustaja ja uurija, vastasmõjude asjatundja, kollektiivide moodustaja, erisuste vahele tasakaalu leidja, õigusemõistja ja lepitaja.

Kaalud ja Jäär seisavad astroloogilise kaardi horisondil — teadvuse teljel — ning lahendavad üht põhilist lahendust ootavat küsimust: “Kui palju võib olla mind, et saaks tekkida meie ja kui palju võib olla meiet, et ma üldse mäletaksin, kes olen mina?” Ringiratast üha uuesti, kuni äkki märkad, et nad kuuluvad ühte. Lahutamatult. Sest eks on ju kaalumine võimalik üksnes noateral või mõõgatipul.
Kui pole tera, pole ka kaalumist.
Eks saan ma ju igasugust tasakaalu ja õiglust mõista üksnes endale toetudes, ja mida sügavamalt ja siiramalt — seda õiglasemalt.
Eks ole ju kõige tugevamad kooslused just need, mis koosnevad iseendale toetuvate individuaalsuste ühistest suundumustest, elulistest vajadustest või edasiviivast visioonist, julgusest olla avatud teise maailmavaatele.
“Armastus on võime avardada oma maailma teise maailma võrra”.
See mõte, mis pärineb M.S.Peck’i raamatust “Tavatu tee”, on väga hea näide Kaalude märgi avaldumisest.

Kaalud on ainuke märk, mille sümboliks on elutu ese — Õigluse Kaalud. See tähendab esmajoones kolme asja:
1) Kaalud suudavad mõelda emotsioonivabalt ja seetõttu objektiivselt.
2) Kaalud oskavad ennast asetada teise inimese olukorda. Teised märgid, eriti enne kaalusid, lähtuvad kõigepealt enda vajadustest.
3) Käituda oma sisemise tõe kohaselt pole Kaaludel kerge, sest ainult kerge puudutus ja õigusemõistjad hakkavad ise kõikuma. See toimub ka Teiega siis, kui põrkute nähtustega, mis Teie sisemise tõetunnetusega teravas vastuolus on. Pärast seda ei suuda Te kaua rahuneda. Selle tõttu tulebki Teil kaevata oma sisemine toetuspunkt üha sügavamale, et tulla toime nähtava maailma vastuoludega ja nende vahel tasakaalu leida.

Oma ettenägelikkuse, suhtlemisoskuse ja intelligentsuse, armastusväärsuse ja sarmikuse tõttu sobite suurepäraselt suhtekorraldajaks, grupijuhiks.

Hetkedel kus Teil aga ei õnnestu oma kausse tasakaalus hoida, muutute kergesti riiakaks, tujutuks ja kangekaelseks. Õnneks pole seda perioodi kauaks.

Ka Teie välimuses on sageli midagi harmoonilist, korrapärasust näojoontes ja vormides.
Teid kutsub tegevusse tugev harmooniavajadus.

Koostöövalmidus, meeskonnatöö printsiip on Teie olemuses. Te ei võta midagi ette, tundmata kogu situatsiooni ega tee järske, resoluutseid otsuseid. Olles lõpuks siiski otsustanud, viite otsuse ellu nii järjekindlalt, et võite isegi põikpäine paista. Kuid see on ekslik — keegi lihtsalt ei tea ju kui kaua Te olete seda asja juba kaalunud…

Selle sama tõttu vajate ka tõeliselt rahulikke puhkuse perioode — Te oletegi otsekui kaal, mis vajab aegajalt kalibreerimist, sest see kaalumine ei ole mingi lihtne asi.

Kaalumise juurde kuulub vältimatult ka vaidlemine ja argumenteerimine ja Te soovite näha ning mõista asju võimalikult igakülgselt.

Te armastate harmooniat ning Teil on kunstimetseeni hing, mis igatseb kõige ilusa järele, nagu maitsekas riietus, pehme valgus, mahe muusika, huvitav vestlus, pastelsed värvid jne.

Te ei armasta rahvarohkeid ja kärarikkaid paiku, küll aga naudite väikest intelligentset seltskonda.
Üle kõige hindate rahu ja vaikust. Te ei soovi kellelegi haiget teha ja viivitate ebameeldivate otsustega sageli nii kaua, et teete ikkagi kahju just oma tegevusetusega.

Teadlikult ülekohtune pole Te küll kunagi, kui see just kogemata ei juhtu.

Nooruses on Kaalud kogu sodiaagi andekaimad romaanimeistrid — sarm ja võlu, suhtlemise peenus ja taktika. Siiski on mõningane oht, et Teie suhted muutuvad tihti ebamääraseks, sest Te ei tea tegelikult isegi, mida soovite.

Kui olete naine, siis olete küll väga naiselik, aga siiski piisava koguse meheliku mõtlemise ja loogikaga.

Kaalumine — see on Teie kahe teraga mõõk, mis toob nii õnne kui ka ebaõnne. Sobilikus kontekstis toob see kaasa diplomaatilisuse, objektiivsuse, strateegilisuse, ratsionaalsuse. Sobimatus kontekstis võib aga avalduda nõrga tahtena, eluvõõrusena, liigse tagasipeegelduse vajadusena, tasakaalutusena ning sõltuvusena partnerist.

Allikas: Horoskoop.net