Teie juhtlause on “Mina valitsen!” “Mina loon!”

Olete oma põhiolemuselt uhke valitseja kelle loomulik eesmärk on olla tähelepanu keskmes, esindada austust ja loovuse ning armastuse allikat meie südames.

Teie element on tuli ja Teile iseloomulikud värvid on rohekas-kollane ning kuldne

Metall: kuld

Vääriskivid: päikesekivi, merevaik, rubiin

Taimed: päevalill, saialill, kuningliilia, moon, palmid.

Looduselemendid: õitsemine, valgus, värvidemängud, soojus

Toidud: Tordid, koogid, puuviljavaagnad (eriti tsitruselised), mandlid, pähklid, oliivid, kookospiim.

Märksõna: kuningas, troon, kroon, valitsuskepp, sau, suured kaslased, lava, prozektorid, etendus, poeesia esitamine, valitsemine, õilsus, näitleja, lapsed, armuromaanid, klubid, pidulik riietus, kuldnööpidega jakk, parfüümid, aariad, mood jne.

Kehapiirkond: selg, selgroog ja süda.

Lõvi on loovuse, soojuse, hingesuuruse, õilsuse ja vapruse märk.

Lõvi on sodiaagi Suur Päikesekiisu ja see annab Teilegi tõenäoliselt päikeselise väljanägemise ja ka armastust päikesekiirtes peesitamise vastu. Olete suuremeelne ja soe ning ometi õrn ja haavatav — just selle tõttu, et väljaastuva märgina on

Lõvi õrn ja tundlik enda vastu suunatud löökide suhtes. Teile ei ole iseloomulik olla valvas, jälgiv ja tähelepanelik.

Nii vajategi elus vägagi tõelist sõpra just nii nagu sodiaagiringiski on Lõvi paariliseks telje vastaspoolel sõbra märk — Veevalaja. Veevalaja, kellel just vaatlusoskus, sõltumatu seoste nägemine ja teadlikkus toimuvast tugevaks küljeks on. Koos valvavad nad loomise ning teadvustamise väravaid inimloomuses. Uuendavad eluringluses hingelis/vaimse viljakasvatuse ning saagilõikuse kujude rohkust.

Lõvijõud on kõige võimsam sirges seljas ja südame siiras pimeduses ning avaldub oma kõige ehedamas väes just “käsi südamel ja kinnisilmi”

Just nii nagu sünnivad võimsaimad ooperiaariad ja oodid armastusele, nii tuuakse esile hingesuurus ja ülevus, nii väljendub Looja vägevus.

Sügava sõpruse loomisel ja leidmisel võite muidugi kohata elus ka mitmeid valulisi hetki, milles mõni ootamatu muutus võib tuua reetmise tunde. Enamasti siiski selgub hiljem, et see on toonud ka uue vaatenurga ja teadvustamise ning võib-olla see ei olnudki reetmisena mõeldud, küll aga tõi avarama arusaamise ja viis ehk mõne arrogantse joone, mis tegigi Teid liiga naiivseks või kergesti haavatavaks.

Lõvi ajal, augustis, ei tehta üldiselt isegi operatsioone, sest haavade mädanema mineku oht on tavapärasest suurem. Haavad ei parane sel aastaajal kergesti. Lõvile on igasugune “sisse sõitmine” väga ootamatu, alandav ja valus. Teile ei ole omane suur töö tegemine — pigem oskate ka mängida, puhata ja eht kuninglikul kombel ka laiselda. Lõvi märgis otsib väljendumist mitte niivõrd kehaline kui just hingejõud ja nii sobite loomulikult lavale.
Kindla märgi esindajana olete ilmselgelt milleski väga kindel ja see on kõige tõenäolisemalt Teie au ja väärikus. Samas sellega liialdamine võib Teid muuta veidi naiivseks ja nii võite enda peale ise tõmmata ebameeldivusi.

Juhina olete muidugi suurepärane ülemus selle tõttu, et Te ei urgitse kunagi alluvate kallal. Kui olete õnnelik ja rahul, siis olete sündinud soosija, kaitsja ja helde sõber.

Teie tugevused ja nõrkused kasvavad mõlemad välja Teie loomuomasest enesekesksusest, suuremeelsusest ja väärikusest. Te olete helde ja suuremeelne juhul kui Teisse suhtutakse austusega ja ei varjutata Teist endast kiirgavat valgust. Taandumise perioodid elus on Teile aga just nende samade omaduste tõttu sageli piinarikkad ning rasked. Te ei oska eriti tagasi astuda ja nii on Lõvile alati märksa parem pärandada või kinkida kellelegi oma positsioon kui saada sellelt lihtsalt tagandatud.