Teie tunnuslause on: “Mina suudan!”, “Mina ihaldan!”, “Meie omame!”

Olete oma olemuselt kirglik võitleja kelle eesmärk on olla olukorrast tugevam.

Teie element on vesi ja värv on tumesinine, must aga ka karmiinpunane.

Metall: plutoonium, vismut

Vääriskivid: hematiit, topaas, must turmaliin

Taimed: must roos, hortensia, kalla, gerbera

Looduselemendid: süvaveekogud, kuristikud, põhjavesi, kaevud, allikad, maavarad, kõdunemine, lagunemine.

Toidud: Konservid, seeneroad, seenehoidised, kanged ja teravad kastmed, sibul ja küüslauk, piprad, ürdid, maitseained, hapendatud toidud

Märksõna: surm, transformatsioon, remont, uuendamine, restaureerimine, taaskasutamine, jäätmekäitlus, pimenemine, kaev, allveelaev, benjihüpped, ihaldamine, seksuaalsus, kriminalistika, kriisiabi, reanimatsioon, trauma, sügistorm, piraadid, veetorustik, kanalisatsioon, tuumaenergia, lõhkekehad, vaakum, ühisvara, pärandus, laenud-võlad, detektiiv, kiirabi jne

Kehapiirkond: nina, suguelundkond ja väljutusorganid.

Skorpion on orienteeritud hingele. Ta lähtub mateeriast ja puhastab selles hingavat allikat.
Ta püüdleb alastioleku ja hingelise ühtesulandumise poole — ta püüdleb kirglikult ürgallikale tagasi — ta ihaldab jõuda sinna, kus tuksleb meie olemise piiritu allikas ja tuum ning kust voogab hinge jootev ning puhastav vägi. See minek tagasi allikale on aga justkui läbi surma minek — see on transformatsioon.

Skorpion vastutab sodiaagis hingepuhtuse eest.
Ta on sügise sümbol, mis kehastab sissepöördumist ja ühinemise kutset samavõrd, kui Sõnn kehastab väljapöördumist ja individualiseerumise kutset. Sõnni sümboliseerivad ehk kõige enam tema sarved ja Skorpioni tema saba — see telg on elulisim kõigist sodiaagis — selline “saba ja sarvedega” telg. See on elulise hingamise telg kevade ja sügise vahel, mis hoiab eluliikumist tema kõige ihulisemas hinguses.

See telg kannab endas ka sündmuse ja protsessi tähendust.
Sõnni kanda on elu sündmuste pool — elu ilmub sündide läbi, iga ilmumine on sündmus. Skorpioni kanda on protsesside pool ja selle ulatuslikkus ja vägevus. Sügis on samuti protsess, mis allutab endale individuaalsused ja kannab neid otsekui ühise eesmärgi poole — seemnesse tagasi.
Sügises on Skorpioni ja surma valitseja Pluuto väge. See on võimas kutse transformatsioonile ja kitsendavatest piiridest vabanemise poole, et ühineda sügavamas — ühendavamas ja ürgsemas.
Skorpion hoolitseb selle eest, et elu ei kuivaks ega kivineks ega kaotaks sidet oma allikaga.
Skorpion valitseb seksuaalsust, milles kahe olendi vabatahtlik enesekaotus liidab nad ühte ürg-ookeanis. Annab võimaluse surra ning sulanduda ühinemise naudingus.
Anda seeläbi uut elu.

Skorpionis leiab aset Ego lõplik taltsutus ühinemises, proportsioonide tajumine.
Skorpioni päikesemärgi esindajana armastate Te inkognitot ja kuna Teil on hea enesekontroll, siis pole seda sugugi kerge ära tunda. Skorpioni teine sümbol on Kotkas, mis sümboliseerib tema võimalust fööniksina tuhast tõusta.

Skorpion ongi ainuke märk, mille inimesed suudavad ennast muuta paugupealt, niivõrd tugev võib olla karakter.

Tõenäoliselt on ka Teile omane vaata julgelt silma nii psüühilisele kui ka füüsilisele katsumusele. Teil võib olla ka annet rääkida keeli ilma aktsendita. Teile on iseloomulikud tugevad emotsioonid, hõõguvad kired kõiges, nii armastuses, töös, sõpruses, usus jne.

Võite olla üsna äärmuslik, või teisiti öeldes üpris must-valge suhtumisega: kas armastate või vihkate. Teis on tugevas annuses nii intelligentsi kui tundeid, samas ka teadlikkust eksistentsi sügavaimatest saladustest, kirest ja pattulangemisest mis on ka sügavalt filosoofiline.

Teid iseloomustab läbinägelikkus, vajadus saladused iga hinna eest lahendada.

Teine omadus on vastupandamatu magnetism, salapärane külgetõmme. Äärmuslikkus on omane kogu Teie olekule: impulsiivsuse ja keevalisuse kõrval elab praktilisus ja realism, majanduslikkus ja kokkuhoidlikkus. Sisemine emotsionaalne pinge ei sega tööarmastust, kohusetunnet, mehisust, ostustavust.

Teisse on ühendatud sündinud võitleja parimad omadused: julgus ja kindlus oma jõus on ühendatud ettevaatlikkuse, vastupidavuse ja kannatlikkusega ning eriline anne leida üles vaenlase nõrk koht ja anda sinna purustav löök. Teid petta on üsna vähetõenäoline. Idealismile ei raja Te ühtki oma ettevõtmist, sest olete teadlik inimeste madalatest omadustest, ühesõnaga parandamatu küünik. Teis elab sügav vajadus tungida elu ja surma kõige põhjalikematesse saladustesse.
Selles ja oma töös näitab ta üles raudset tahet ihaldada kõike: vara, teadmisi, partnerit.
Teie mõtlemisele on omased lai haare ja hea mõistmine, mis põhinevad läbinägelikkusel ja intuitsioonil.

Tüüpiline Skorpion armastab ilu ja luksust. Vaesusega leppida on Teil raske. Teil on väga tugev omanditunne. Skorpioni loomuses on omalaadne tahe jõuda kohale enne lõppu.
Sellepärast püüdlevad nad saavutustele ka seal, kus teised on ammu taganenud.

Teil on eriline kaasasündinud arusaamine sellest, et ainult läbielatu on tunnetatud ja teadvustatud. Sellepärast olete võimeline ennast tagant sundima nagu ei keegi teine.

Iseloomult pole Skorpionid just heasüdamlikud. Teiste tunnetega arvestamine pole Teile omane. Tõe ütlete otse näkku. Ise kriitikat ei talu, enesekriitika ja eneseiroonia on vähemalt väliselt Teile tundmatud. See ärritab muidugi teisi ja tekivad vaenlased. Nende jaoks töötate välja terve kaitsesüsteemi. Olete ohtlik vaenlane, kes talle tehtud ülekohut mäletab elu lõpuni.
Samas võite olla kõige ustavam liitlane, kes kunagi ei unusta talle osutatud teenet.

Suhtlemises iseloomustab Skorpionit kõigepealt eneseväärikus ja enesekindlus. Enese sisemusse ei lase Te kellelgi naljalt vaadata. Tunnete avaldamises pole Skorpion just õrn, kuid tema peale võib reaalselt loota — oma kohustusi täidab ta korralikult. Olete jõuline ja domineeriv, oskate hoida oma võimu all teisi.

Armastuses olete kirglik ja jõuline — mis põlema läheb, põleb põhjani ja “surmani koos” on Teie armastuse jaoks märksa tõelisema kõlaga kui paljudel teistel.

Teie tugevus ja haavatavus on ümbersünnijõus. Positiivsel juhul annab see Teile erakordse uuenemise võime, läbinägelikkuse ja võime läbida eluraskusi vapramalt kui keegi teine. Negatiivsel moel avaldub see aga enesehävitus tungis, armukadeduses, kättemaksuhimus, teravuses, mõõdutunde puudumises.

Allikas: Horoskoop.net