Teie tunnuslauseks on: “Minul on!”

Olete konservatiivne realist

Teile on omane kogumine selleks, et manifesteerida oma ellu stabiilsus ja vorm.

Teie element on maa.

Värv, mis Teiega kokku kõlab on punakas-oranz ja ka roheline

Metall: vask

Mõned iseloomulikud vääriskivid: safiir, opaal, smaragd

Mõned iseloomulikud taimed: lõhnav kannike ,lillhernes, magun, punane pojeng, roos (eriti punane, roosa ja kollane), õunapuu, küpress.

Looduselemendid: suured kivid, rahnud, rohi, lehestik, juurestik, pungad, võrsed,

Toidud: Liharoad serveerituna külluslikult kaunistatud praevaagnal, miks mitte täidetud kalkun aga ka mahlased ning lopsakad viljad — nagu melon, kõrvits või arbuus, värvilised ja mahlased metsamarjad ning ka suur osa aedviljadest. Sõnni toidulaud on sama rikkalik nagu elu ise.

Märksõna: massiivne kaunistus, lopsakas taimestik, rahakukkur, pada, veiniankur, suureõieline kangamuster, pehme õlasall, mugav sohva, maavaldus, lopsakas aed.

Kehapiirkond: kõri, kurk, häälepaelad, kael, turi.

Jõud, mida sümboliseerib sodiaagiringis Sõnni märk on orienteeritud materiaalsele tasandile.
Sõnn on jõulisim ja ehedaim elu esiletoomise märk.
Viljakuse, lopsakuse, külluse, mahlasuse ja ilu märk.
See on samuti ihulise rõõmu ja keha manifesteerimise märk.

Sõnn toetub elu vaimsele allikale ja toob selle vägevuse esile. Valab selle lõpututesse erinevatesse avaldumisvormidesse ning kannab seeläbi maailma ilu tunnetust. See kõik on mingil moel omane ka Teile.

Teil on kaasasündinud kannatlikkus ja teadmine, et maa vajab harimist, et olla viljakas ning miski püsiv ei ilmne ilma pideva ja visa tööta. Teate teistest märksa täpsemini, mida tähendab ütlemine: ” Kui narrid põldu üks kord, siis narrib põld sind üheksa korda vastu”.

Sõnn kui maa märk, annab Teile loomupärase jõulisuse, praktilisuse, terve mõistuse, stabiilsuse ja soliidsuse. Planeet Veenuse kui Sõnni valitseja meeleline pool lisab omalt poolt pehmuse, mugavusearmastuse, laiskuse, seksuaalsuse ja sentimentaalsuse.

Olete sirgjooneline ja kannate endas väga loomupärast looduse armastust. Olete realist — võtate asju just sellistena nagu nad on. Teie toimimine on rahulik, aeglane ja kannatlik kuni keegi pole puudutatud mõnd Teie põikpäise olemuse hella kohta, avaldatud tugevat survet või puudutatud Teile nii omast elutervet egoismi. Siis võib Teis ilmneda üsna jõuline plahvatuslikkus.

Reeglina tõmbab Teid kunst, muusika, ilusad vormid, igasugune nägus sentimentaalne pudi-padi.
Teil võib olla ka kandev ning meloodiline hääl.Te eelistate tegevusi, mis on silmnähtavalt kasulikud ja tagavad ka sissetulekud. Samas on Teil jõudu jääda kaaslastele truuks ka kriisisituatsioonides.

Te ei ole rott, kes põgeneb uppuvalt laevalt.
Olete nõus laeva parandama, kuid siis ootate ka teenitud vaevatasu ning mitte väikest.
Korralik tasu töö eest on Teile tähtsam kui pilvedes kõrguvate mõttetippudeni jõudmine.
Sooritate kokkulepped tähtajaks ja tähtaegade nihutamine ajab Teil enamasti karvad turri.
Soovite oma ülesandeid täita ilma kiirustamise ja paanikata ja olete juriidiliselt täpne ka lubatud tasude osas.
Oma õigusi teate täpselt ja kui keegi on üritanud Teid petta, siis ei kõhkle Te kunagi oma õigust välja nõuda.
Vajadusel on Teil kannatlikkust kaua oodata oma “suurt juhust”, liikudes edasi aeglaselt, kuid kindlalt, säästes jõudu ning mõne aja pärast mööduda eesolijatest heasüdamliku muigega. Siis kui
need on juba lõõtsutama hakanud.

Eristate väga täpselt unistusi reaalsetest plaanidest.
Kõrgelennulised reformaatorid võivad Teie kallal kõik oma hambad murda. Teooriaga nad Teid ei veena, juhuseotsijad ei saa Teilt punast krossigi.

Kuid elu pole Sõnni jaoks kaugeltki ainult töö. Pärast tööd tahate ka elu nautida ja oskate sedagi paremini teistest märkidest. Teil on hea söömis-, joomis- ja kunstimaitse.
Kunstid ja naudingud peavad soojendama hinge ja rõõmustama keha nii hästi, et poleks kahju nende peale kulutatud tööst ega rahast.

Kuigi räägite ja tegutsete tõenäoliselt üsna aeglaselt, ei ole Teie mõtlemine tegelikult sugugi aeglane, see on lihtsalt ettevaatlik, tuginedes läbiproovitule. Oskus mitte kunagi tühja tuult tallata, tingib otsustamise aegluse. Teil on konkreetne ja praktilist tulemust silmas pidav mõtlemine.
Elunähtuste tunnetamiseni jõuate eelkõige praktilisel teel ja sellepärast kulub Teil täielikuks mõistmiseks tihti palju aega. Sõnnide mõtlemine on väga selges seoses vormiga. Sellepärast on Sõnnide seas palju kunstnikke.

Sõnni märgi alla kuulub igasugune väärtuse kogumine ja ka üldisemalt nende omaduste kogumine millele tugineb elurännak. Ka keha ja vaimsed väärtused, ning südamega elatud elu kui väärtus kõige sügavamas mõttes. Teil on loomupärane proportsioonitunnetus. Te ei küsi rohkem kui vaja, ei võta enda peale rohkem ega vähem kui kolleegid.
Oskate seada oma reaalsetele võimetele vastavaid sihte.

Sõnnid on harilikult rahakad, kuid ei hoople sellega. Teile jätkub omanikutundest ja teadmisest, millist võimu väärtus omab.
Teile omane suhtumine väärtustesse kandub muidugi mingil määral üle ka partnerlusse. Te kipute ka partnerit omama ja seetõttu ka mõnevõrra domineerima. Omanik ei pea ju ometi omandilt küsima, kuidas sellega käituda.

Seksuaalsus on meelelis-naudinguline ja väga loomupärane. Eelkõige tugevad kallistused ja hoolitsus. Temperament on jõuline, vitaalne. Teate mida vajate ja hindate tugevust ning püsivust.
Teie nii tugevused kui ka nõrkused peituvad püsivuses, paindumatuses, nautimisvõimes, aegluses ja jõus. Need kõik võivad avalduda nii kingituse kui ka probleemina olenevalt olukorrast.