Teie tunnuslause on: “Mina tean!”, “Meie loome!”

Olete oma loomult humanistlik idealist kelle eesmärgiks on luua reforme.

Teie element on õhk ja värvideks on punakaslilla, magenta, helesinine, neoonvärvid ja metallik-värvid.

Metall: tsink, uraanium,

Vääriskivid: ametüst, küaniit, rutiilkvarts, safiir, akvamariin, türkiis

Taimed: orhidee, kannike, imelill e. Mirabilis jalapa e. Öö Kaunitar (avab oma õied päikese loojudes), Öökuninganna.

Looduselemendid: tuul, torm, äike, virmalised, päikesetuul, tuisk, magnettorm.

Toidud: Taimetoidud. Fantaasiaküllased road (näiteks “põlev jäätis), kuivatatud toiduained, kuivikud, eksootilised toiduained,

Märksõna: avastus, intuitsioon, taipamine, leiutis, muutus, vaatenurk, teadus, UFO, üllatus, anomaalia, legend, müüt, sümbol, printsiip, narr, modernne, hullumeelsus, vaimsus, mõttevahetus, ulme, sõnum, facebook, veebikoosolek, meil, kosmoselend, rakett, ootamatus, seostamine, elulugu, kokkuvõte, kontsentraat, läbilöök, pikselöök, sähvatus, mustkunstnik, tsirkus, elektroonika, helilained, raadio, leviala, sünkroonsus, helendus, üldinimlik, humanistlik, veidrus jne.

Kehapiirkond: Sümpaatiline närvisüsteem, vereringe, sääred, pahkluud ja hüppeliigesed.

Veevalaja märk on täiendpaariliseks Lõvi märgile. Koos moodustavad nad loovuse/teadvustamise telje inimloomuses. Loovus tõmbab endale tähelepanu, kuid sünnib ise sageli pimedana — teadlikkus hoiab end sageli varju, kuid omab seeläbi selget ülevaadet. Nii ongi Veevalajas Lõvi silmad ja Lõvis Veevalaja jõud.

Jõud tuleneb kohalolekust — teadlikkust toidab sõltumatus ja liikumisvabadus.
Veevalaja märgis tähistab liikumisvabadus üksiti ka vaatenurga vabadust ja sellega kaasnevat huumoritaju — siit pärineb ilmselt ka Narri kujund.

Igas inimeses on see telg olemas.

Selle telje Lõvi poolele jääb inimese loovus, mõjukus ja väärikus.

Veevalaja poolele aga jäävad need omadused, mis eelnimetatuile tõepoolest kõige paremat kaitset ja tasakaalu pakkuda suudavad: erinevate vaatenurkade rohkus, võime enda üle ise nalja heita ning näha ka tavapäraselt tõsiseks peetud situatsioonide koomikat.

Kes ise pikali viskab, seda pikali ei lööda — samas peab ta ka teadma, kuidas püsti tõusta.
Kuidas õppida nägema maailma nii ülalt alla kui alt üles ja kuidas kanda tänuga ning mõnuga oma ainukordset elulugu koos kõigi tõusude ja mõõnadega, õnnestumiste ja ebaõnnega kui Just Seda Õiget, mis toob tarkuse ja arusaama — läbi kogemuse lõigatud Vaimuviljasaagi.

Just Veevalaja märgiga võib seostada viljakoristust ja “kõige magusamaid moose” elurännaku vaimses plaanis. See on arusaamine, mis selle märgi mõjualas sünnib ning Rändaja lõppeks vabastab. Olete tõepoolest rändaja — Tundmatu Lendav Objekt nagu kõlab UFO tähendus — harva oma mõtetega käesolevas momendis. Olete kas ajast kaugel ees või kaugele maha jäänud või kuskil kõrgel, elust hoopis eemal, tihti üksi.

Veevalajat mõjutavad Uraan ja Saturn. Uraan on uurijaid ja teadlasi innustav planeet. Saturn on takistuste, melanhoolia ja täitumatute unistuste planeet. Sellepärast on Teie iseloom vasturääkiv — ühest küljest aktiivne püüd uuendustele, teisest küljest alluvus saatusele, passiivsus. Need omadused ilmnevad vahelduvalt.

Teiega suhtlemisel tuleb alati valmis olla ootamatusteks. Teiega pole kunagi igav. Kindla Risti märgi esindajana olete kõikumatu oma ideelises iseseisvuses, arvamustes, ühiskondlikus hoiakus. Te võite ühiskondlikku arvamust ja moraali täielikult ignoreerida.

Teil on pöörane uudishimu ja püüd näha kõiges mõistatusi. Eelkõige on Teie jaoks huvitav teine inimene. Teie maagiline pilk on nagu mikroskoop, mille eest ka kõige väiksemad detailid varjule ei jää. Veevalajat peetakse üheks parimaks inimestetundjaks.

Et inimene võtaks adekvaatselt vastu Veevalaja võnkeid on vajalik suuta nendega kaasa võnkuda. Muidu ei saa inimene aru, mida kosmos temalt ootab. Tagajärjeks on suhtlusraskused, ekstsentrilise käitumisega veidrad indiviidid. Kõrgel vibratsioonil teadvus annab aga olulise panuse inimkonna progressile.

Teie püüdluste lipukirjaks on vabadus, sõltumatus, ideeline iseseisvus. Kuid ometi näeb Teid harva võitlemas oma ideede eest. Vabadus austab vabadust. Uuenduste vajadus on Teis samas väga suur ja kui Te siiski asute realiseerima omi ideid on nad radikaalsed ja revolutsioonilised, taotledes progressi iga hinna eest.

Õhulisel, kõrgustes elaval Veevalajal on muidugi ka kõrged ideaalid, mille järgi püüavad suunata progressi. Teie ideed võivad olla kas täiesti teostamatud ja eluvõõrad või tõepoolest inimkonnale suuna näitajateks. Teile on omane uute ideede süntees. Teie mõistusele on iseloomulik leida elunähtuste vahel ootamatuid ja ebatavalisi seoseid.

Teie mõtlemisstiil on intuitiivne. Sellega on seotud ka aukartustäratav ettenägemisvõime. Teie vaim on liikuv, mõtteline vastuvõtlikkus suur. Samal ajal ei kaldu Te ka ülepeakaela müstikasse, sest õhumärkide analüütilisus, kriitilisus ja püüd näha kõike tervikuna, seostatult on omane ka Teile.
Oma isikupärane maailmakäsitlus on Teil kindlasti olemas ja päris kindlasti arvate teadvat kuidas kõike paremaks muuta.

Teile meeldib kõik, mis teeb teid vabaks ning te ei talu midagi seda vabadust piiravat nagu alluvus, rutiin, pedantsus, traditsioonid. Sõprus on midagi teile väga iseloomulikku. Teid võib isegi ära tunda sellest, et kasutavad pidevalt sõna “sõber”. Tüüpiline Veevalaja küsib pärast luhtunud romaani: “Kas me ei võiks jääda sõpradeks?”

Tõde ja eriti isiklik veendumus tõest on Teile kallis. Oma arvamused ütlete välja küllaltki teravalt, kuid kunagi ei püüa Te teistele dikteerida kuidas nad peaksid oma elu elama.

Moraalilugemine on Teile täiesti võõras. Kui Kindla Risti märk, olete põikpäiselt kindel oma tões. Vaidluses on Teile võõraid seisukohti võimatu selgeks teha ning Te ei võta kellegi juttu ja olekut kohe tõe pähe, vaid püüad ikka asja tuumani urgitseda.

Armastuses olete ilmselt kõige enam inimarmastaja, aga ühe konkreetse kiindumusega on Teil ilmselt raskusi — Teile tundub see lausa ebaõiglane eelistada üht teistele. Ka armastuses on vaimne kooskõla äärmiselt oluline.

Teie tugevused ja nõrkused on Teie originaalsuses ja ettearvamatus liikumises.

Sobivas kontekstis annab see sõbralikkuse, avatuse uuele, õigluse, tugeva intellekti ja vaimse vabaduse. Ebasobivas kontekstis võib aga moonduda äärmuslikkuseks, ettearvamatuseks, purustusteks, kangekaelsuseks, anarhismiks, uuendamine võib manduda lihtsalt originaalitsemiseks või viljatuks purustamiseks.