JÄÄR: kofeiin
Tahad palju teha ja kõikjale jõuda, kuid selle asemel, et ammutada energiat korralikust ööunest ja vitamiiniderohkest toidust, alustad iga päeva kange kohviga ja õhtuks oled ära joonud neli Red Bulli.

SÕNN: toit
Sa sööd stressiga võitlemiseks, tuju tõstmiseks, tähelepanu hajutamiseks… Toidust on saanud sõltuvus, mida vajad isegi siis, kui kõht pole otseselt tühi.

KAKSIKUD: suitsetamine
Kaksikutel on suur oht suitsetajateks hakata, peamiselt seetõttu, et nad pole piisavalt tugevad isiksused, et sellest kord külge saadud kurjast pahest vabaneda.

VÄHK: valuvaigistid
Iga väiksemagi valu jaoks on sul valuvaigistid kohe taskust võtta. Sa ei oota kunagi minutitki, et valu ise mööduks, vaid sööd valuvaigisteid nagu komme.

LÕVI: hasartmängud
Sa armastad pinget ja riskimist, kuid ei tea alati, millal lõpetada. See pole kasulik ei sulle ega su rahakotile…

NEITSI: rahustid
Õrna hingega Neitsina lähevad sulle kõik maailmamured korda, kuid loomuliku lõõgastumise asemel kipud meelerahu otsima tabletipurgist.

KAALUD: töö
Usinuses ja töökuses pole midagi halba, aga ära pane kogu oma elu karjääri ümber tiirlema, muidu avastad vanaduspõlves end üksikuna mõtlemas, et ehk oleks võinud ka pere luua või hilisööni töötamise asemel oma abikaasa kaissu võtta, et teda enda juures hoida…

SKORPION: seks
Sinu kirglik ja omandihimuline iseloom ja loomuomaselt kõrge libiido tekitavad kombinatsiooni, millega tuleb toime vaid partner, kes armastab seksi vähemalt sama palju kui sa ise.

AMBUR: trenn
Sa armastad treenimist ja enda vormis hoidmist ning sellest võib saada tõeline sõltuvus. Ära üle pinguta, oled juba täitsa vormis!

KALJUKITS: šoppamine
Sulle meeldib raha teenida, kuid veel enam meeldib sulle seda kulutada. Oled sa ikka kindel, et kõiki neid asju vajad?

VEEVALAJA: unistamine
Unustad end pidevalt pilvedesse ja selleks ajaks kui tagasi maa peale jõuad, on jõudnud juhtuda asjad, mida enam muuta ei saa. Elu pole unenägu, võta seda tõsisemalt!

KALAD: alkohol
See võis alata seltskondliku joomisega, kuid kui sa ühel hetkel avastad end iga õhtut tühja klaasi kõrval lõpetamas, oleks aeg midagi ette võtta.

Allikas: thefrisky.com