Selle joone omanik on mõtetes ja ärialases karjääris väga iseseisev, aga on emotsionaalses plaanis ikkagi teistest sõltuv. Soov olla armastuse alal vallutaja võib tuua temas välja domineeriva isiksuse.

Ta on vaba vaim, kes vajab tegevusvabadust ja ruumi, et luua ja ellu viia ideid. Need jooned sunnivad inimest otsima vaheldust, olgu töös, suhetes, seksis või sõpruses. Kujutlusvõime on väga üles kruvitud, mis sunnib seda inimest eksperimenteerima täiskasvanueluga juba väga noorest peast.

Selline kaardus peajoon muudab inimese väga seikluslikuks ja altiks kõike korraga proovima. Mõnikord mässab see inimene põhjuseta, mis võib muuta ta ülbeks. See peajoon võib suunata inimese väga ebatraditsioonilistele seksuaalsetele aladele ja kuna peajoon on elujoonest eraldatud, nagu pruunis sõõris näha, on see inimene väga agressiivne partner, näidates üles kalduvust olla omandihimuline, aga ihaldades samas vaheldust. Selle inimese puhul võib ilmneda biseksuaalsus või kõrgendatud soov eksperimenteerida.

Sellise peajoonega inimene pürgib sageli juhiks ning armusuhetes tahab ta välja paista ning kaldub domineerima. See ei tähenda, et see inimene oleks halb, aga tal võib teinekord nappida mõistmist. Nii 3 kui 4 peatükis näidatud käejoonega inimestega käib kaasas veidi ebapraktilisust, aga sellised inimesed oskavad rakendada uut tehnikat ning aidata muuta põnevamaks seda, mis on väga jäik. Sellise inimese seltskond ei ole kunagi igav ning see võib viia põnevate seiklusteni.

Külaskäik kohalikku kõrtsi või õhtusöök küünlavalgel mõjub sellistele inimestele imeliselt ning seksikas film käivitab nende energia.