Sünniaeg

Hea oleks teada saada, milline on tema sodiaagi märk – tuli, maa, õhk või vesi. Või on ta koguni mingi saladuslik viies element, kellega tuleb suhelda eriti ettevaatlikult.

Tuli (Jäär, Lõvi, Ambur)

Selle märgi esindajaid ühendab aktiivne eluhoiak. Võib olla kindel, et “tulimees” astub esimesena juurde ning alustab vestlust. Ta asub järjekindlalt tähelepanu võitma. Kokkuvõttes – haarab initsiatiivi enda kätte. Need on tema mängureeglid, ning neid tuleb järgida.

Kõige tähtsamaks peab ta elus isiklikku sõltumatust. Seetõttu tuleb olla eriti ettevaatlik – isegi kõige tühisemaid toiminguid (nagu kappi lukustatud riided ning läbilõigatud telefonijuhtmed) võib ta tõlgendada oma vabaduse piiramisena. Sellega on muidugi võimalik võidelda – peltsebul aetakse ikka peltsebuliga välja. Tuleb ka ise sõltumatuks ning hõivatuks muutuda, siis tuleb temal tagaajamisele asuda ning nautida täiel rinnal jahimehe rolli.

Voodis on ta tuline ning kirglik, vahel isegi agressiivne, kuid talle ei tule pähegi sellised rumalused nagu armastus kolmekesi või sekspoe mänguasjadega sisustatud lasteaed. Talle piisab täielikult endast ja oma armsamast.

Maa (Sõnn, Neitsi, Kaljukits)

Need peavad end üleval äärmiselt praktiliselt ja arukalt. Voodis isegi merkantiilselt. Seetõttu vastab selle märgi esindaja partneri läbipaistvatele vihjetele veeta õhtu koos, seletusega, millised jõupingutused selleks vajalikud on – tuleb osta shampus, läbi mõelda kultuuriprogramm, varustada end vaba elamispinnaga… Kas aga armuöö tasub ära kõiki neid ponnistusi? Ja nii on see alati.

“Tulimees” arvab siiralt, et on seksuaalselt vastupandamatu, kusjuures nii vastupandamatu, et tütarlapsed peaksid end ise tema ees vaibana laiali laotama. Ometi pole seks tema jaoks kõige tähtsam – hoopis olulisemad on karjäär, küllus, raha, korter… Kõik muu võib tulla pärast.

Maise stiihia hoopis häbematutel esindajatel lendab seksuaalne potentsiaal kõrgustesse proportsionaalselt hüvedega, mida armsam talle pakkuda võib, kuid see on muidugi äärmuslik ilming. Nad on võimelised ka siiralt ja tingimusteta armastama, andes ometi endale seejuures aru, et taoline käitumine on ebaratsionaalne.

Õhk (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja)

Õhumärgid eelistavad muretuid ning tundelisi suhteid, nende kiire vooluga romaane saadab alati artistlikkuse loor. Nad otsivad endasarnaseid partnereid – samasuguseid eksperimentaatoreid, selliseid, kes suudavad suure kergusega selja pöörata üldttunnustatud normidele ning käitumisreeglitele. Kui väljavalitu on “õhkmees”, peab seksiks olema valmis kõige ootamatumates kohtades ning kõige mõeldamatumates poosides - tühjas metroovagunis, pilvelõhkuja katusel… Kohutavalt romantiline!

Ta on väsimatu fantasöör, kuid ka iga ideede generaator saab kord tühjaks, ning siis tuleb teda ennast lõputult lõbustada ning imestama panna. Kui see ei õnnestu, võib ta teha saja kaheksakümne kraadise pöörde ning suunduda uute seikluste otsinguile. Seejuures ei tunne ta vähimatki süümepiina.

Kuid kõik pole veel kadunud. Selle asemel, et pisaraisse uppuda ning kannatlikult kallima telefonikõnet oodata, võiks hoopis tema teele sattuda vapustavas tualetis samavõrd vapustava kaaslasega käevangus. Sellest piisab, et tuulest viidud sõber süttiks kirelõõmas ning kõik hakkaks uutmoodi keerlema.

Vesi (Vähk, Skorpion, Kalad)

Need on Sodiaagi kõige emotsionaalsemad ja seksuaalsemad märgid. “Veemees” võib kõik siin ilmas unustada, kui armunud on. Kas see on hea või halb omadus, tuleb endal otsustada. Kui meeldib pea ees vette hüpata või tormisel merel ujuda, siis on ta kindlasti hea leid. Peab aga meeles pidama, et sellise austaja juurde kuuluvad ka:

a) tema enda poolt provotseeritud ebameeldivused tööl,
b) perioodiline rahata olek
c) soov, et kaaslane kuuluks täielikult ja ainult temale.

Temaga peab olema ääretult avameelne, sest ülimalt arenenud intuitsioon reedab talle kaaslase väikseimadki meeleolumuutused tema suhtes. Romaani saadavad pidevad armukadedusstseenid ning suhete klaarimised, mis võivad lõppeda käte käikulaskmise või tormilise seksiga (50:50)

Veemärgid lähevad kergesti üle pisaratelt naerule, raevust rõõmule. Peale selle on nad äärmiselt sõltuvad partneri arvamusest. Kui “veemeest” õnnestub veenda, et ta on maailmas kõige parem, et ilma temata pole elu, siis armastab ta igavesti… kuni ilmub järgmine, kes on valmis veel suuremateks ohvriteks.

Sünnitund jätab samuti teatava jälje isiksuse tüübile…