***AMBUR

Neitsis (mis on Amburitele karjääri ja avalike-ühiskondlike suhete märk) asuva Päikese õnnelik aspekt Pluutoga lubab nüüd kiiresti edasi liikuda. Päike sümboliseerib nii sind ennast, kui ka näiteks sinu bossi või kedagi teist autoriteetset isikut. Seega võid ära teenida juhtivate jõudude soosingu, saada hea tööpakkumise või edukalt parandada oma mainet. Ka on nüüd omavahel harmoonias tähtsad ja igapäevased asjad.

***KALJUKITS

Nädala mõjud soosivad vaimset avardumist, mõtete ja ideede uut kvaliteeti, oskust näha asju palju avaramast vaatenurgast. Oled avatud kõige uuele ja isegi eksootilisele, suudad eelarvamustevabalt omaks võtta uusi maailmavaatelisi seisukohti. Edu võib tuua kõik välismaa ja kaugustega seonduv. Samas võivad suhted ühiskondlikul pinnal kaasa tuua pingeid, mis võivad olla seotud kadeduse või mingite hüvede ja privileegidega.

***VEEVALAJA

Võid olla liiga „kaine” ja sellest tingituna veidi krampis. Kui aga usaldad oma hingesügavusi ja kuulad alateadvuse häält, suudad liigsest mõistuspärasusest vabaneda ja tajuda intuitiivselt õigeid lahendusi. Päikese ja Pluuto trigoon kergitab nüüd hingest pinnale ja muudab nähtavaks selle, mis muidu on kättesaamatu või lihtsalt hirmutav. Nädal soosib ka kõike muutuste ja muudatustega seonduvat. Intiimses sfääris on rohkem eksootikat ja ebatavalist.

***KALAD

Nädala esimeses pooles võib suhete liin veel veidi keeruline olla, kuid nädala teises osas on just kõik üks-ühele suhted need, kus toimub üleminek uuele tasandile. Nädal annab sulle võimaluse parandada ja heastada kõike partnerlusse puutuvat. Parim nädal oluliste lepingute sõlmimiseks, koostöö alustamiseks, lubaduste andmiseks. Teisel tasandil toob nädal kaasa suureneva konkurentsi ja võitlusmomendi ühiskondlikul tasandil. Romantilises sfääris on rohkem kirge, aga ka dramaatikat.