NEITSI

Nädal soosib igasuguseid muutusi ja ümberhäälestumisi — nüüd on aeg oma hingemaastikul ja ehk ka praktilisel tasandil „plats puhtaks lüüa“, loobuda kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud ja mida sa tegelikult enam ei vaja. Kui oled muutusi iga hinna eest vältinud, siis nüüd võivad need tulla suure paugu ja mürinaga. Samas peaks Merkuuri ja Liliti kvadraat sind just suhete osas tähelepanelikuks tegema — võimalik, et saad tuttavaks kellegagi, kes tõmbab sind ettevõtmisse, mis käib sul kas lihtsalt üle jõu või mis veelgi hullem — kahjustab su mainet ja reputatsiooni. Labasem variant on see, et keegi lihtsalt valetab sulle ja varjab sinu eest olulist infot.

KAALUD

Sa otsid nüüd teistega suheldes lausa paaniliselt tasakaalu, paraku lainetab su suhtemaastik üles-alla ja sa ei suuda kuidagi leida seda õiget tasakaalupunkti. Keegi võib sind õrritada või kuidagi provotseerida, et sa astuksid samme, mis pole sulle omased. Pead nüüd hoolikalt jälgima, et sa ei hakkaks kellegi teise huvide tööriistaks. Sulle võib tunduda, et sinul ja su partneril on samad huvid mängus, ent tegelikult kistakse sind võõrastele mängumaadele.
Veenuse ja Liliti sekstiili mõjul suudad oma naiseliku individuaalsuse siiski maksma panna ja tekitada eriti vaimses plaanis enda vastu suuremat huvi. Nädal soosib kunsti nautimist ja ka reisiplaanide tegemist.

SKORPION

Positiivsel juhul oled nüüd suurepärane tööloom — suudad selle nädala jooksul ära teha mitme nädala töö, kuna oled häälestunud just detailidele ning oled võimeline suureks ja põhjalikuks süvenemiseks. Valitseb oht üle töötada või siis tuua töö ettekäändeks, et seltskonnast ja intiimsest lähedusest eemale hoida. Seltskonda sattudes oled sa kohutavalt tõsine ning kipud teiste heatahtlike nalju isiklikult võtma ja nende peale solvuma. Sa oled praegu äärmiselt tugevas kaitses ega lase kedagi enda hingele ligi. Ettevaatust ohtliku tehnika ja ka loomadega, samuti ole hoolikas teravate esemete, tule ja keemiliste ainetega.