***LÕVI
Jätkuvalt on suhted see valdkond, kus pead käituma eriti vastutustundlikult. Kui oled noor ja seiklushimuline ning soovid luua uusi põnevaid suhteid, siis pead arvatavasti pettuma. Praegu ei ole aeg uuteks suheteks, vaid eelkõige vanade suhete analüüsimiseks. Võivad kujuneda olukorrad, kus ilmnevad mõne inimese kõige keerukamad iseloomujooned. Seega pead suhetes säilitama piisava paindlikkuse ja ka tolerantsuse. Kui aga saad olla ilma suheteta, võid üksi olles kogeda äärmiselt kirkaid vaimu- ja meeleseisundeid.

***NEITSI
Praegu võivad sinu enda mõtted olla sinu kõige suuremad vaenlased. Nagu öeldakse — ei ole olemas objektiivset reaalsust, on vaid meeleseisund. Ja sinu meeleseisund on kahtlev-kõhklev, ennast mahapidurdav ja kinni kõikvõimalikes reeglites ja ettekirjutustes. Sa võiksid mõelda linnu peale, kes näeb kõike linnulennult. Unusta igavad ja rutiinsed detailid, vaata tervikpilti!
Kui aga saad oma mõttekrambist üle, koged suhete ja partnerluse liinis ilusaid hetki, mõistmist ja partneriga ühtesulamist. Aga selleks pead sa vaigistama oma tähti näriva mõistuse.

***KAALUD
Veenuse ja Marsi pühapäevane kvadraat mõjub terve nädala jooksul. Seega arvesta sellega, et inimesed on praegu tavalisest kriitilisemad ja pretensioonikamad ning kipuvad sulle esitama mitmesuguseid nõudmisi või lihtsalt väljendavad häälekalt oma rahulolematust. Ja need suhted, milles on juba ennem olnud probleeme, võivad nüüd jõuda mingisse kriitilisse faasi. Kuid positiivsel juhul annab nädal sulle võimaluse parandada oma ühiskondlikku positsiooni.

***SKORPION
Just kodused perekondlikud suhted nõuavad nüüd paindlikku meelt ja diplomaatiat. Kuigi sul tekib kiusatus näidata oma sarkasmi kõrgtaset, hoia keel hammaste taga ja tegele millegi väga konkreetse ja selgepiirilisega. Liigne rabelemine ja enese killustamine mõjuvad nüüd kurnavalt ja võivad sind haigustele vastuvõtlikuks muuta. Kui suudad krampi vältida, koged koos oma kallimaga ilusaid romantilisi hetki — aga siin tuleks kindlasti üle saada armukadedusest ja oma partneri asjatust kahtlustamisest.