***LÕVI

Jaanijärgne nädal võib tuua paraja pohmelli ja kassiahastuse — seda muidugi vaid siis, kui pikkade pühade ajal ohjeldamatult pidu panid. Isegi kui olid korralik, toob nädal fookusesse paljud problemaatilised ja keerulised asjad. Võimaluse korral hoia madalat profiili, lõpeta vanad asjad, uusi ettevõtmisi ära veel alusta. Kui aga saad rahulikult omaette olla, võid kogeda võimast inspiratsiooni.

***NEITSI

Esmaspäev ja teisipäev on igati soodsad selleks, et käima lükata mõni oluline tööalane või ühiskondlik projekt. Nädal tervikuna võib üle kütta kirgi seoses grupitööga. Sinu suhe mingi rühma või kollektiiviga võib pingestuda kas kadedusest tingituna või ka muudel põhjustel. Reedel, laupäeval ja pühapäeval on tõenäosus kokku puutuda huvitava ja intrigeeriva informatsiooniga.

***KAALUD

Veenuse-Pluuto vastasseis võib Kaalude puhul tekitada probleeme eelkõige sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Võimalikud on pinged seoses mingite hüvede ja privileegidega — kadedus kui selline võib olla teemaks. Uute tutvuste loomine pole soovitav, kuna suhe tooks edaspidi kaasa eelpoolnimetatud probleeme. Ka lepingute sõlmimine ega koostöö alustamine pole soovitavad. Nädala esimene pool soosib kunsti ja loomingut.

***SKORPION

Veenuse ja Pluuto opositsioon toob nädalasse kirge ja dramaatilisust. Aga seda rohkem vaimsel tasapinnal — kired võivad lõkkele lüüa seoses maailmavaateliste küsimustega. Millesse usud sina ja millesse sinu kaaslased? Kui arusaamad maailma asjadest ei klapi, on pinged kerged tekkima. Või siis jõuab sinuni sellist infot, mis paneb sind oma arusaamu muutma. Reisile minek pole soovitav — asjade kaotamiste ja varguste oht.