***LÕVI

Suures osas kehtib edasi kõik see, mis oli kirjas ka eelmise nädala kohta. Endiselt on aeg ülimalt soodne tegutsemiseks ühiskondlikus liinis — aeg alustada uute ja laiaulatuslike projektidega, mis peavad ajas kaua vastu pidama (väljaarvatud kolmapäeval, mil tuleks hoida madalat profiili). Neljapäeval ja reedel liigub Kuu Lõvis — need päevad sobivad neile, kes tahavad olla teiste kõrgendatud tähelepanu all.

***NEITSI

Nüüd peaksid võimalikult palju lahtiste silmadega ringi käima ja õppima juurde midagi uut ja huvitavat. Nädala mõjud soosivad vaimset-intellektuaalset avardumist, reisimist, õpinguid, tutvumist uute teemadega jne. Veenuse trigoon Neitsis oleva Jupiteriga muudab nauditavaks ka suhtlemise, andes sellele avarama ja tähenduslikuma kõlapinna. Kui soovid oma ideid ja maailmavaadet teistele tutvustada, siis parimat nädalat annab otsida.

***KAALUD

Veenuse asend on topeltõnnelik — harmoonilised aspektid nii Jupiteri kui Pluutoga lubavad prognoosida põnevaid arenguid nii isiklike kui ka ametlike suhete osas. Samas on Veenus Sõnnis, mis Kaalude jaoks on 8. solaarmärk (jagatud varad ja vahendid, seksuaalsus, muutused ja elu sügavad ja eksistentsiaalsed teemad). Seega valitseb ideaalne tasakaal maise ja füüsilise plaani ning sügavate ja tähenduslike hingemaastike vahel.

***SKORPION

Tulemas on tõeliselt paljutõotav nädal neile, kes palju suhtlevad ja seda just neljasilma tasandil. Sinu ja kellegi vahel võib nüüd õide puhkeda viljakas koostöö või kohtad kedagi, kellega areneb sügav ja intensiivne suhe. Veenuse ja Pluuto trigoon muudab kõik suhted ja kohtumised heas mõttes sügavaks ja kõikehõlmavaks, mis lubab igast suhtest võtta maksimaalse.