***LÕVI

Kolmapäeval on täpne Veenus-Jupiteri ühendus Lõvis! Vau! Kasuta siis seda nädalat selleks, et nautida elu täiel rinnal! Nii intiimne sfäär kui ka kõik seltskondlikud suhted peaksid väga hea hoo sisse saama! Ja see suurepärane aspekt õnnestab ja avardab ka kõiki muid sinu ettevõtmisi — seega tegutse niipalju kui võimalik — ära maga selle nädala suurepäraseid võimalusi maha!

***NEITSI

Teisipäevast laupäevani suudad Merkuuri-Uraani sekstiili toel teha kiiresti vajalikke muudatusi, samuti oled sa tavalisest leidlikum ja originaalsem — seda eriti just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Aeg soosib töökohavahetust, eriti aga töövestlusele minemist. Nädala teisel poolel teeb Merkuur sekstiili Veenuse-Jupiteri ühendusele — oled korraga nii populaarne seltskonnas kui ka veidi müstiline ja salapärane.

***KAALUD

Veenuse ja Jupiteri ühendus tõotab suurepäraseid võimalusi seltskondlikus plaanis. Ka romantiline liin on soodne, aga siin tuleb hetkel leida õige vaimne-intellektuaalne ühisosa. Meeskonnatöös on sellel nädalal võimalik leida harmooniline tasakaal iseenda ja teiste grupiliikmete vahel. Igasugusest koostööst sünnib nüüd positiivne sünergia, mis on kasvatava ja uusi võimalusi loova iseloomuga.

***SKORPION

Veenuse-Jupiteri ühendus Lõvis, mis Skorpionide jaoks on karjääri ja igasuguse muu ühiskondliku tegevuse solaarmärk, peaks selle valdkonna sinu jaoks sellel nädalal igati soodsaks muutma. Kasuta nüüd juhust, et luua kasulikke sidemeid vajalike inimestega — ole sotsiaalselt aktiivne ja võimalused jõuavad sinuni! Samas peaksid suuremate muudatuste tegemisse hetkel suhtuma ettevaatusega.