LÕVI

Neljapäeval kell 17.48 siseneb Veenus Lõvisse. Kuid aeg enne seda võib sinus tekitada üksindustunnet või tunnet, et sinu lähedased või lihtsalt sind ümbritsevad inimesed ei mõista sind. Kuid reedel teeb Päike kvadraadi Jupiteriga — see aspekt paneb sind liialdama ja piire ületama. Seega pead sellel nädalal olema valmis valima paljude võimaluste ja pakkumiste seast just seda, mida sa tegelikult vajad. Sest on oht võtta vastu pakkumisi, millest su jõud või ressursid üle ei käi. On oht, et esialgsed võimalused muutuvad hiljem hoopis piiranguteks. Aga õnneks võib juhtuda ka vastupidi — esialgne keeruline olukord muutub mingil viisil hoopis uueks võimaluseks või pääseteeks.

NEITSI

Neitsis liikuv Merkuur teeb teisipäeval (mõju nädala esimeses pooles) trigooni Pluutoga, kolmapäeval sekstiili Marsiga ning neljapäeval sekstiili Lilitiga. Seega on algavas nädalas palju dünaamikat, liikuvust ning uut ja olulist infot sinu jaoks. Ka sul endal on mõtteid, mis sind paljuski edasi aitavad. Samas väldi „musti mõtteid“ — ära mõtle kellestki halvasti, ära soovi kellelegi halba ning ära mõista ka ennast hukka. Võta asju ja inimesi nii, nagu nad on — ole neutraalne, mõistev, salliv. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval ning reedel võid takerduda pessimistlikesse mõttemustritesse. Reedel ja laupäeval olete suhete liinis ettevaatlik — võid kohati kedagi, kes pole sinu suhtes aus ja etendab hoopis teist rolli, kui välja näitab.

KAALUD

Veenuse ja Saturni kvadraadi mõjul võid nüüd tunda, et ei saa end piisavalt vabalt väljendada. Et pead ühishuvide nimel tegema ebameeldivaid kompromisse iseenda tegelike vajadustega. Või siis antakse sulle mingis rühmas või seltskonnas liiga vastutusrikas roll, mis mõjub sulle rõhuvalt. Ka võib Veenuse kvadraat Saturniga muuta sind nädala esimeses pooles kinniseks, tõrjuvaks ja teiste suhtes kahtlustavaks. Ka on võimalik, et jätad mõne kasuliku võimaluse kas teadlikult kasutamata või magad selle lihtsalt maha. Kolmas võimalus on see, et pead midagi varjama, peitma või lihtsalt eitama. Reedel ja laupäeval ära loo uusi suhteid — need tooksid edaspidi kaasa valet ja teesklust.

SKORPION

Marss liigub Skorpionis ja teeb esmaspäevast reedeni sekstiili Pluutoga — suurepärane aeg olulise läbimurde sooritamiseks, muudatuste tegemiseks, asjade-suhete parandamiseks. Lisaks moodustab teisipäeval Merkuur omakorda trigooni Pluutoga, mis annab su sõnadele, kehakeelele ja ka pilgule maagilise väe — su sõnades ja kogu su olekus on midagi, mis lihtsalt avaldab mõju. Ning su mõttejõud tungib läbi ka kõige keerulisemast probleemist. Samas tasuks esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval olla ettevaatlik seal, kus võib midagi äkilist ja ootamatut juhtuda. Ka on sind nendel päevadel kergem provotseerida ja endast välja viia.