NEITSI
On oodata põnevat ja pisut müstilise alatooniga nädalat, mil väline, kerge ja mänguline sulab kokku varjatud, sügava ja intensiivsega. Seks, aga ka kõik muud jagatud naudingud ja ühised kogemused pakuvad sulle nüüd tavalisest sügavamaid tundehetki. Kuigi sa ei ole enesehellitaja ja mõnuleja tüüp, võid nüüd tunda kiusatust endale kõike palju ja piiramatult lubada. Sind ahvatlevad olukorrad, mis asuvad lubatu ja lubamatu piiril — seda nii suhetes kui ka näiteks suhtumises rahasse. Sul võib tekkida järsku tahtmine laenu võtta või liisida endale mingi kallis mänguasi. Paraku võid sa siin oma võimeid ja võimalusi üle hinnata ja pärast ägada võlakoorma all.

KAALUD
Kaaludes liikuv Merkuuri pingeaspektid nii Uraani kui Pluutoga muudavad algava nädala sinu jaoks ettearvamatuks ja rahutuks. Sulle tundub, et mitte millegi peale ei saa kindel olla ja et maapind su jalge all väriseb. Positiivsel juhul muudavad nädala võnked sind loovaks ja originaalseks, piire ületavaks ning tabusid lõhkuvaks. Hakkad rohkem silma oma isikupäraga. Nädala varjupooleks on ebastabiilsus, ootamatused, unetus, rahutus, ülesöeldud kohtumised. Siduvaid lubadusi ega lepinguid ei maksa sõlmida, sest nüüd alanud protsessid kulgevad ettearvamatult. Samuti juhib nädal su tähelepanu minevikule, sundides sind kaevama oma mälestustes. Sa ei tohiks sealt vanu paineid üles korjata, vaid laskma need oma hinges lõplikult vabaks.

SKORPION
Algaval nädalal tuleks sul vältida sogast vett, hämamist, hädaldavaid inimesi. Su alateadvuse värav on sellel nädalal erilisel viisil avatud ja sealt ei maksa kõike sisse lasta. Pead oskama end kaitsta võõra negatiivse mõju eest. Halval juhul võib tulla tegemist intriigide ja kuulujuttudega, ka varguste ja asjade kadumisega. Teine võimalus on, et langed pessimismi ja hakkad igas põõsas tonti nägema. Samuti on oht langeda mõne kinnisidee või sundmõtte mõju alla, mis hakkab sind kummitama. Skorpionis liikuv Marss teeb pingeaspekti Veenusele Lõvis — selline kombinatsioon tekitab suhetes pingeid eelkõige armukadeduse pinnalt. Suhetes võib olla ebatervet konkurentsi ja võitlust paremate positsioonide pärast.