***LÕVI
Lõvi valitseja — Päike — moodustab laupäeval kvadraadi Pluutoga. Aspekti mõju toimib terve nädala jooksul. Päike on Kaaludes, mis Lõvi jaoks tähendab igapäevast infovahetust, suulist ja kirjalikku kommunikatsiooni, kohtumisi jne. Seega on just selles vallas oodata teatud pinge ja pinevuse tõusu — võimalikud on nii ägedad vaidlused kui ka näiteks lepingutest ja lubadustest taganemised jne. Samas — kui pead tegema intensiivset vaimset tööd ja sul on vaja mingist raskest probleemist läbi murda, siis annab nädal sulle oma õnnistuse!

***NEITSI
Nädal soosib kõike, kus pead kasutama oma fantaasiat ja loomingulist mõtlemist. Suudad kõiges näha rohkem seoseid, mida sa muidu ei märka. Seevastu loogika pole hetkel sinu tugevaim külg, mistõttu võid üdini praktilistes asjades kergesti puusse panna. Suuremad rahalised ettevõtmised oleks mõttekas edasi lükata. Eriti just võlgade-laenudega seonduv. Samas on aeg üsna soodne kunsti ostuks või müügiks, samuti amuleti või talismani hankimiseks.

***KAALUD
Kaaludes liikuv Päike teeb laupäeval (mõju läbi nädala) kvadraadi Pluutoga ning nädala teises pooles hakkab mõjuma ka Päikese — Uraani opositsioon (täpne aspekt 7. oktoobril)
Sellised seisud muudavad nädala võnked sinu jaoks äärmiselt intensiivseks, „tihedaks“ ja samas ka ettearvamatuks. Juhtub kas palju sellist, mis sind ärritab ja vihastab või mida sa absoluutselt ei oska oodata. Õhus on kiireid ja rahutuid vibratsioone, millele pead kiirelt ja otsustavalt reageerima.

***SKORPION
Seega võib nädal panna sind „sisemiselt keema“, tekitada väga suure sisemise pinge, mis võib ootamatult vallanduda näiteks mõnes konfliktsituatsioonis. Kuigi sa ei pruugi seda ise teadvustada, otsid sa nüüd alateadlikult ohvrit, kelle peal oma sisemine rahulolematus välja elada. Ka võivad sinusse kogunenud pinged panna sind ennasthävitavalt käituma — eriti ettevaatlik tuleks olla liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.