***LÕVI

Lõvi valitseja — Päike — moodustab reedel (mõju läbi nädala) opositsiooni Lõvis liikuva Jupiteriga. Seega on su Ego energiad end üsna puhevile ajanud — võimalik, et püüad mõnele oma partnerile „sisse sõita”, talle oma soove ja tahtmisi peale surudes. Kuid positiivsel juhul võib sul kellestki palju kasu ja abi olla. Intiimses sfääris võivad aset leida keerulised arengud või ajad kõik ise liiga keeruliseks. Ebasoodne nädal ka kõigeks, mis seondub võlgade ja laenudega.

***NEITSI

Nüüd peaksid suuremat tähelepanu pöörama kõikidele suhetele — mitte lasta endaga manipuleerida ning säilitada suhetes ausus ja selgus. Samas võib ka sinus endas ellu ärgata su iseloomu pimedam pool — sinus võib aktiviseeruda kurtisaan, võrgutaja ja ahvatleja. Sind võivad erutada seksuaalsed fantaasiad ja patused mõttekäigud. Ohutum olekski kõik see vaimus välja elada ja mitte tegudeni jõuda.

***KAALUD

Nüüd on oht, et satud mõnest asjast sellisesse vaimustusse, et unustad ettevaatuse ja kaine analüüsivõime. Suures õhinas võid võtta vastu kahtlase pakkumise või luua küsitava väärtusega (juhu)suhte. Sulle tundub, et kõik on kõige paremas korras ja midagi halba ei saa lihtsalt juhtuda. Igasugune riskimine ehk siis kõige asetamine ühele kaardile võib anda valusa tagasilöögi.

***SKORPION

Võtad nüüd liiga suuri riske ehk siis paned kõik munad ühte korvi. Sul on raske endale midagi keelata, mistõttu üritad rahuldada kõik oma soovid ja tahtmised. Samas oled positiivsel juhul väga hea kaaslane pessimistidele, kuna suudad ka kõige mustemad värvid helgemate toonidega üle maalida. Halval juhul aga võid end mässida mingisse skandaali või leiad end sellisest olukorrast või suhtest, millest on raske puhtalt välja tulla.