LÕVI

Päikese — Lõvi valitseja — kvadraat Neptuuniga toob esile ebaselgeid ja keerulisi asjaolusid, mida sul on loogilise mõistusega raske hoomata. Loota võid ainult oma intuitsioonile — kuid ka siin on oht näha asju vales valguses. Võimalik, et lased end unistustest kanda ja unustad reaalse tegelikkus sootuks. Või lased oma hirmudel enda üle võimust võtta ja hakkad igas põõsas tonti nägema.
Samas on nädal suurepärane selleks, et olla looduses — eriti mere ääres. Ujumine ja muud veega seotud aktiivsed tegevused laevad su akud kiiresti täis. Ka sobib aeg tutvumiseks müstiliste teemadega ning eriti hästi talismani või amuleti valmistamiseks.

NEITSI

Kolmapäeval jõuab Päike Neitsisse ja teeb kohe ka opositsiooni arusaamatu ja reetliku Neptuuniga. Eriti mõjutab see sinu puhul just partnerlust — su suhtemaastik näeb nüüd välja nagu pudru ja kapsad. Sa võid ootamatult avastada, et oled loonud suhte, mis absoluutselt ei vasta sinu tegelikele vajadustele. Või oled sellist suhet just loomas — seega näed sa oma partnereid läbi roosade prillide, mille raamideks on soovmõtlemine ja mille klaasid koosnevad suvelõpuunistustest. Teisel tasandil võib tekkida olukord, kus sa suudad end hinnata ja määratleda vaid läbi teiste — sa justkui ei usaldaks end piisavalt. Või siis ei julge sa võtta vastutust enda peale, vaid delegeerid selle oma partneritele.

KAALUD

Millised on sinu tegelikud hirmud? Ja millised tegelikud lootused ja unistused? Kas oskad neile küsimustele vastata? Või tundub kõik kuidagi ebamäärane, selgusetu ja ähmane?
Nädal toobki esile kõige selle, mis on sulle veel arusaamatu, kuid mis alateadvuse ja hingesügavuste tasandil siiski su tegemisi ja eriti tervist mõjutab. Pead nüüd olema enda vastu aus ja vaatame tõele näkku — ükskõik kui ebameeldiv see ka poleks.
Kui sul on saladusi või lihtsalt asjaolusid, mida sa ei taha tunnistada, võivad need nüüd jõuda faasi, kus nendega tuleb avalikult tegeleda.
Neljapäeval väljub Marss Kaaludest — see vähendab mõnevõrra su füüsilist energiataset, kuid samas suureneb su ettevõtlikus raha- ja äriasjades.

SKORPION

Neljapäeval kell 18.24 siseneb Skorpioni Marss. Aeg enne seda on väga sügava mõjuga, soosides enesevaatlust ja oma alateadlike soovide teadvustamist. Kasulik oleks mediteerida või teha jooga-reiki tüüpi harjutusi. Aeg sobib ka tõsiseks tööks üksinduse ja rahu tingimustes, eriti just asjade lõpetamiseks või kokkuvõtmiseks.
Alates neljapäeva õhtust suureneb oluliselt su energiatase ning asjad, suhted ja olukorrad muutuvad selgemaks ja konkreetsemaks. Ühtlasi teeb Marss ka trigooni Neptuuniga — seega on nädala teine pool ideaalne aeg ühendamaks Marsi jõulised ja mehelikud energiad Neptuuni õrnade ja peenekoeliste vibratsioonidega. Parim aeg nautimaks kunsti ning tegelemaks müstiliste ja salapäraste asjadega.