***LÕVI

Merkuuri ja Marsi äärmiselt jõuline (teeb trigooni Pluutole) ühendus annab sulle sellel nädalal suurepärase võimaluse sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis suuri asju korda saata. Sul on selles liinis väga palju energiat ja võimet teisi oma tegemistesse kaasa haarata. Sama teeb see ühendus ka kvadraati Lõvis asuvale Jupiterile — on oht liiga palju ette võtta ja üle pingutada. Ning kui pead meeskonnatööd tegema, siis kipud oma tahet teistele peale suruma.

***NEITSI

Neitsi valitseja — Merkuuri ühendus Marsiga ning selle trigoon Neitsis liikuvale Lilitile muudab nädala võnked sinu jaoks äärmiselt positiivseks ja võimalusterohkeks. Eelkõige just vaimses plaanis mõjub nädal sulle avardavalt, tekitades sinus uusi ideid ja arusaamu — oled nüüd võimeline huvituma ja aru saama asjadest, mis sind muidu külmaks jätavad. Parim aeg õpinguteks ja reisile minemiseks.

***KAALUD

Kolmapäevane Veenuse-Jupiteri sekstiil muudab terve nädala sinu jaoks tavalisest nauditavamaks — oled populaarne eelkõige oma sõprade ja mõttekaaslaste seas. Romantilises plaanis vajad nüüd rohkem vaimset stimulatsiooni ja seda, et partner tunneks huvi samade asjade vastu mis sinagi. Pühapäeval teeb Veenus kvadraadi Lilitiga — seega ei ole eriti nädala teises pooles uute suhete loomine soovitav.

***SKORPION

Pluuto trigoon Merkuuri ja Marsi ühendusega muudab sind igas mõttes efektiivseks ja konkurentsivõimeliseks. Parim nädal igasuguse koostöö alustamiseks ja lepingute sõlmimiseks. Siiski hoidu liiga jõuliseks ja pealetükkivaks muutumast. Samuti võid sa eriti töises ja ühiskondlikus plaanis teha liiga suuri plaane ja võtta enda peale üle jõu käivaid ülesandeid. Intiimses liinis väga hea seis!