***LÕVI

Teisipäev ja kolmapäev sobivad selleks, et teha teistele selgeks enda soovid ja vajadused. Kuu liikumine Lõvis muudab teised nii sinu sõnade kui ka kehakeele suhtes vastuvõtlikumaks. Nädal tervikuna sobib kodu, pere ja majapidamisega seotud asjadeks. Vii läbi kodune suurpuhastus, paiguta mööblit ümber või mida iganes. Ka suhteid koduste või lihtsalt lähedastega on võimalik paremaks muuta. Rahaasjades võid olla liiga kirglik ja ülemäära kulutada.

***NEITSI

Teisipäeval toimub täpne Veenuse ja Marsi ühendus Neitsi märgis. Seega valitsevad romantilises plaanis väga head võimalused. Kuid siin võib olla probleemiks armukadedus või siis oma partnerile mingite liigsete tingimuste esitamine. Neljapäeval hoia madalat profiili ehk siis hoidu liigsest tähelepanust. Seevastu reede on igati sobiv päev selleks, et olla rahva seas või mõnes suuremas seltskonnas.

***KAALUD

Veenuse ja Marsi ühendus on Kaalude märgis suhtes sellises asendis, et soodustab igasugust loomingulist tegevust — ja seda soovitavalt üksinduse ja rahu tingimustes. Kui pead aga palju inimestega suhtlema, võid kergesti väsida või muutuda ülemäära vastuvõtlikuks võõraste energeetiliste väljade suhtes. Intiimses sfääris tasuks nüüd eelistada pigem platoonilist romantikat, millesse oleksid segatud ka müstilised ja salapärased momendid.

***SKORPION

Skorpionis liikuv Päike moodustab sekstiili Skorpioni valitseja Pluutoga. See on väga hea seis kõige laiemas plaanis, soosides eelkõige muutusi ja takistustest vabanemist. Ja kui nüüd midagi olulist ära otsustad, siis saavad selle tagajärjed olema vabastavad ja edasiviivad. Samas võivad sinu suhted mingis kollektiivis või grupis olla üsna kirglikud — on võimalik nii väga intensiivse iseloomuga koostöö kui ka vaidlused ja eriarvamused.