LÕVI

Päike — Lõvi valitseja — teeb teisipäeval kvadraadi Jupiteri ning reedel trigooni Saturniga. Seega on sinus ühelt poolt suur soov oma piire ja võimalusi laiendada ja end mingis liinis rohkem maksma panna. Saturn hoiab asja õnneks kenasti kontrolli all ja arvatavasti sa siiski kellegi teise mängumaale laamendama ei roni. Samas on palju planeete Kalades, mis Lõvide jaoks on muutumiste ja teisenemiste märk. Seega võid alateadlikult tunda, et aeg oleks oma mõningaid eluliine muuta. Kuid teadlik mõistus võib neid muutusi karta ja pidevalt edasi lükata — tahaks küll nagu muutust, aga nii et mitte midagi ei muutuks!
Samas, kui sul on õige partner (või isegi „ebaõige“ partner), võid nii hingelises kui ka füüsilises plaanis kogeda „üheksandat lainet“.

NEITSI

Suhetes teistega peaksid nüüd oma sõnu hoolikalt valima, et mitte öelda midagi, mis võib kedagi ärritada või millest võidakse valesti aru saada. Merkuuri ühendus Marsiga ja kvadraat Lilitiga võib tekitada olukordi, kus sa ka ise võid kellegi sõnade peale kergesti üle reageerida või öeldut valesti mõista. Ka ajad sa asjad keeruliseks ning selle asemel et näha lahendusi, näed sa hoopis probleeme. Eriti puudutab see sinu partnerlussuhteid — võimalik, et näed kedagi täiesti vales valguses või tutvud isikuga, kes püüab sind enese huvides ära kasutada. Samas võib Veenuse ja Neptuuni ühendus panna sind mõnda inimest üdini idealiseerima ning enda jaoks ilusaks mõtlema. Armuda on liigagi kerge — eriti oma ettekujutustesse mõnest inimesest.

KAALUD

Su elumagistraalil võib kätte jõuda koht, kus pead väga täpselt keskenduma ja valima õige meetodi edasiliikumiseks. Võimalik, et upud pisiasjade või poolikute tööde rägastikku, mis kõik nõuavad üheaegselt endaga tegelemist. Sulle võib tunduda, et pisiasjade laviin tahab sind enda alla matta. Ka võivad kõik poolikud tööd ja ettevõtmised just nüüd sinu sekkumist vajada. Või on lihtsalt tavalist igapäevatööd liiga palju. Kõige selle juures säilita aga rahu ja kindlasti maga ja söö korralikult.
Veenuse ja Neptuuni ühendus on parim aspekt romantilisteks suheteks, ent samas on oht oma partnerit vales valguses näha. Suhete osas võimenduvad nüüd nii hirmud ja kartused kui ka soovid ja lootused.

SKORPION

Suurepärane nädal selleks, et täiel rinnal elu nautida! Ülitugev planeetide seis sinu 5. solaarmärgis (naudingud, rõõm, eluenergia, (armu)mängud, meelelahutus, lõõgastus, loovus) ehk Kalades annab sulle palju elurõõmu ja sisemist põlemist, mis kandub ka üle sinu kaaslastele. Sa näed nüüd asju ja inimsuhteid positiivses valguses ning probleemide asemel näed pigem uusi võimalusi ja väljakutseid enese jaoks. Sul on kerge olla loomulik ja vaba ning teha seda, mida teha soovid. Noortel ja nendel, kes palju rahva seas liiguvad, on võimalik põnev tutvus või tõelist värkust sisaldav seiklus. Mõõdukas risk võib end õigustada, kuid siiski tuleks hoiduda kriitilise piiri ületamisest.