NEITSI
Esmaspäeval teeb Neitsi valitseja Merkuur kvadraadi Neptuuniga — kuid aspekt kestab seekord väga pikalt — kuni ca 18. novembrini. Seega on ees ootamas veidi segased ja ebamäärased ajad (eelkõige praktilises, rahalises ja ärilises mõttes), kuid hingelises ja vaimses plaanis võib periood olla üsna huvitav ja inspireeriv. See aspekt suurendab su tundlikkust nii heas kui ka halvas mõttes. Just sellepärast väldi nii virisevaid inimesi kui ka kõledat keskkonda. Suhete osas on mõjud vastandlikud — ühelt poolt soov olla vaba ja anda vabadust ka oma partnerile, teiselt poolt kiivus, armukadedus, kahtlustamine, süütunnetega manipuleerimine jne. Siiski oleks praegu parem loobuda oma partneri liigsest kontrollimisest.

KAALUD
Kaaludes liikuv Veenus teeb reedel opositsiooni Uraaniga ning laupäeval kvadraadi Pluutoga. Mõlemad aspektid mõjuvad terve nädala jooksul. Uraan tekitab soovi olla vaba ja sõltumatu ning lubada seda ka oma partnerile. Seevastu Pluuto sunnib jälle partnerit kontrollima ja survestama. Niisiis suur vastuolu soovi vahel olla vaba ja anda vabadust ning soovi vahel oma partnerit kontrollida ja temaga manipuleerida. Millisesse suunda sa parajasti kaldud, eks see sõltub suuresti su enda valikutest ja eelistustest. Siiski oleks mõistlik oma partnerile rohkem vabadust anda ja vähem armukadetseda. Ja kui sul tekib soov mõni suhe järku katkestada, siis oota sellega veel. Sest praegu näed sa kõike suhetega seonduvat mõnevõrra moonutatult.

SKORPION
Sellel nädalal peaksid hoolitsema oma tervise, eriti närvide eest — võimalik et oled totaalses ajapuuduses ja see muudab su tegevuse rabedaks ja ebakindlaks. Kui vähegi võimalik, võta aeg maha — mediteeri, kasvata sisemist jõudu ja väge, visualiseeri vaimusilmas seda, mida tahad saavutada. Seega soovitaks olla rohkem omaette, et saaksid oma hingejõududega parema kontakti. Ja kui peadki palju suhtlema, on sul lihtne ka keset sebimist jääda häirimatuks ja rahulikuks. Nädalas on ka väike oht asjade-esemete kaotamiseks ja vargusteks. Kõige ettevaatlikum peaksid aga olema rahaasjades, ostes ja müües — kerge on midagi segamini ajada või ära unustada. Tervise tasandil tuleks juua rohkem puhast vett ja tarbida vähem joovastavaid jooke.