KALJUKITS

Kaljukitsed teevad kõvasti tööd ja on väga sihikindlad inimesed. Nad saavad alati selle, mida nad tahavad — mis tähendab seda, et isegi kui neil ei ole partnerit, kellega sõbrapäeval kohtingule minna, aga nad siiski tahavad seda teha, siis ei lõpeta nad enne, kui leiavad kellegi, kes nõustub nendega kinno “Viitkümmet halli varjundit” vaatama minema.

Mõned Kaljukitsed võivad olla ka pessimistlikumad. Sel juhul on nad juba pähe võtnud, et nad veedavad sõbrapäeva ihuüksi… olles muidugi endale ise selleks päevaks kulleriga koju uhke lillekimbu tellinud.

VEEVALAJA

Kuigi Veevalajad on muidu väga isepäised, meeldib neile, et on välja mõeldud selline päev nagu sõbrapäev. Aga selle asemel et seda tähistada nagu kõik teised, loovad nad sõbrapäevast täiesti enda versiooni.

Kui Veevalaja on paarisuhtes, jääb ta tähistamisega küllalt tagasihoidlikuks, sest talle ei meeldi oma emotsioone ilmarahvale vaatamiseks laiali laotada. Aga kui ta on üksik, siis ta korraldab oma sõpradele erilise ja meeletu peo.

KALAD

Kaladele ei meeldi teatavasti üksi ujuda, nii et nad otsivad endale selleks õhtuks kindla peale kaaslase. Isegi kui see on vana seksisõber, kellega muidu enam eriti ei suhtlegi… peaasi, et keegi oleks.

Kaladele meeldivad seiklused. Nii et nad võivad sõbrapäeval ka midagi ebatavalist ette võtta (langevarjuhüpe? vabatahtlikutöö loomade varjupaigas? kolmekas?).

Kalad on andjad — suhtes kalad teevad kõik, et nende partner seda päeva kõige paremal võimalikul moel naudiks.

JÄÄR

Sodiaagi esimese märgina on Jäärad loomu poolest juhid — neil ei ole vaja tähtpäeva, et oma armastust tähistada!

Meeletu tahtejõuga ja entusiastlikud Jäärad tähistavad sõbrapäeval hoopis anti-sõbrapäeva (näiteks vaadates õudusfilme ja süües rämpstoitu ning hunnikute viisi küüslauku).

SÕNN

Sõnnid hindavad kvaliteeti ja materiaalseid väärtusi, nii et päris kindlasti ootavad nad sõbrapäeval hinnalisi kingitusi. Kui nad neid ei saa, teevad nad endale ise kingitusi.

Sõnnil on küll suured sarved, aga tal on ka tundlik ja rahulik pool ning sellepärast meeldib suhtes Sõnnidele seda püha üle kõige romantiliselt ja intiimselt veeta.

KAKSIKUD

Kaksikud elavad korraga kahes maailmas, nii et neile sobib igat sorti sõbrapäev, mida neile korraldatakse — nad ei suudaks nagunii ise otsustada. Üldiselt veedavad nad sõbrapäeva nii nagu kõik teised oma päevad — aga olles avatud üllatustele.

Tänu oma pealiskaudsele iseloomule jahivad vallalised Kaksikud sel päeval baaris kõige atraktiivsemaid vastassoo esindajaid, paarisuhtes Kaksikud aga vahetavad luksuslikke kingitusi.

Vihje, kui sa oled suhtes Kaksikutega: kui ta ütleb, et teda ei huvita sõbrapäev ja ta ei taha seda tähistada, siis tegelikult on täpselt vastupidi!

VÄHK

Vähile meeldib tunda end hoitu ja kaitstuna ja nad veedavad seetõttu sõbrapäeva kindlasti kellegagi, kes temast väga hoolib — kas oma partneriga või selle puudumisel oma perekonnaga.

Kuna Vähid on väga tundlikud, siis nende vallalised esindajad veedavad selle päeva ennast haletsedes.

Vähid on ka ise hoolivad — nad saadavad kõikidele oma lähedastele sõbrapäevakaardid.

LÕVI

Vahet pole, kas lõvi on vallaline või suhtes, nad arvavad kõik, et see päev kuulub neile. Otse loomulikult ootavad nad kõikidelt end ümbritsevatelt inimestelt tähelepanu ja kingitusi.

Enesekindlad ja edevad Lõvid ei heitu, kui neil sõbrapäeva kohtinguks kaaslast pole — nad lähevad sõpradega välja ja teesklevad, et seda nad täpselt teha tahtsidki.

Lõvid on täis energiat ja armastavad pidutseda, nii et koju nad sel päeval kindlasti istuma ei jää!

NEITSI

Neitsid on teiste inimeste suhtes väga hinnangulised, aga kui sa nende pealispinnast läbi näed, siis saad teada, et neil on tõeliselt soe süda.

Neitsid ei hooli eriti sõbrapäevast, sest nende mõtlemine on praktiline ja loogiline ning selline roosamannapäev pole nende jaoks. Nad vajavad armastust 365 päeva aastas ja ei arva, et kindlaks määratud päeval seda tähistama peab. Pole ka mõtet Neitsile külgelöömiseks sõbrapäeval kingitust teha — kui tahad talle midagi kinkida, vali selle üleandmiseks mõni suvaline päev.

KAALUD

Kaalud on äärmiselt sotsiaalsed ja samas äärmiselt otsustusvõimetud, mis tähendab seda, et nad veedavad oma sõbrapäeva tehes viimase minuti plaane inimesega, kelle nad lõpuks Tinderist välja valisid.

Nad on loomult romantilised ja näevad vaeva, et ka oma ümbrus romantiliseks muuta. Nii et ära imesta, kui su Kaaludest partner on oma korteri kaunistamisele rohkem tähelepanu pööranud kui ta sulle tähelepanu pöörab. Aga kuna ta on hingelt õrn ja hooliv, lõpetab ta õhtu ikka sinu käte vahel.

SKORPION

Skorpionid on lausa raevukalt isepäised inimesed. Nii et kui su partner on Skorpion, siis ära pane pahaks, kui ta otsustab sõbrapäeva üksinda veeta.

Nad on ka väga kättemaksuhimulised inimesed, nii on täitsa võimalik, et ta tegeleb sõbrapäeval sellega, et haub plaani, kuidas oma vaenlastele mingi käkk kokku keerata.

Aga kõige selle kõrval on neil ka hea pool — armastuses on nad kirglikud ja pühendunud ega karda oma tundeid välja näidata ja ka välja öelda. Võib-olla lihtsalt mitte täpselt sõbrapäeval.

AMBUR

Amburid on positiivsed ja optimistlikud, neil on suur süda ja veel suurem kujutlusvõime. Vallalised Amburid ei istu sõbrapäeval kodus ega tihu nutta — nad lähevad hoopis kinno “Viitekümmet halli varjundit” vaatama ja saavad sellest tugeva inspiratsioonilaksu.

Paarisuhtes amburid võtavad oma kaaslasega mingi seikluse ette (mägironimine? lumelauasõit? rollimäng?), sest nad tahavad igal võimalusel uusi asju proovida.

Ole valmis ka selleks, et su Ambur nõuab, et sa talle oma tundeid väljendaksid — ta peab olema kindel, et su tunded on tõelised!