***JÄÄR

Kasuta seda nädalat selleks, et kogeda midagi erilist just vaimses plaanis. Su vaim vajab nüüd uusi väljakutseid, uusi teemasid, uut ja põnevat informatsiooni, mis sind jäägitult kaasa haaraks. Suurepärane nädal selleks, et võtta ette reis — toimugu see siis füüsilisel tasandil reaalse reisina kaugesse paika või siis reisina vaimus — lugedes midagi põnevat, nautides kunsti, müstikat, eksootikat.



***SÕNN

Veenuse ja Liliti õnnelik aspekt (trigoon) muudavad nädala võnked sinu jaoks igati nauditavaks. Sul on kergem olla vaba ja loomulik, olla see, kes sa tegelikult oled. Nii seltskondlikes suhetes kui ka romantilises plaanis suudad rohkem nautida ja elada hetkes, olla „kohal”. Aspekt aitab sul väljendada oma individuaalsust ja isikupära, näidata end teistele kui kordumatut isiksust.



***KAKSIKUD

Teisipäeval ja kolmapäeval võib sinu ja teiste vahel vaidlusi ja muid lahkarvamusi ette tulla. Need päevad ei sobi lepingute sõlmimiseks ega koostöö alustamiseks. Kuid nädal tervikuna soosib harmoonilisi suhteid, edukat koostööd, leppimist ja lepitamist. Suhe, mis nüüd alguse saab, kujuneb suure tõenäosusega äärmiselt viljakaks ja kasulikuks nii sulle kui ka su partnerile. Samuti soosib nädal lahenduse leidmist mõnele keerulisele probleemile.



***VÄHK

Endiselt on heas seisus kõik, mis seotud su igapäevatöö ja argirutiiniga ning ka terviseküsimustega. Kasuta planeetide toetavaid võnkeid selleks, et muuta argipäev enda jaoks värvilisemaks ja nauditavamaks — leiuta viise, kuidas ka lihtsaod hetki muuta enda jaoks tähenduslikuks. Muuda ka kõige tavalisem liigutus enda jaoks rituaaliks ja sa näed, kuidas elu saab juurde uusi värve!