***JÄÄR
Nädal on loodud kollektiivseks meeskonnatööks ja ühisloominguks. Sinu ja mingi grupi või seltskonna vahel on palju sellist loomingulist ja samas ka asjalikku sünergiat, mis lubab palju lühikese ajaga palju korda saata. Siiski võib sinu ja selle rühma vahel tekkida ka väike konkurentsimoment. Reedel siseneb Jäära valitseja Marss tulisesse Amburisse, mistõttu su elutempo kiireneb ja sa hakkad tõenäoliselt laiemalt ringi vaatama — et kuidas tuua oma ellu uut ja huvitavat.

***SÕNN
Sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis võib nädal olla seotud mõne kulminatsiooniga, kus saad kas kiita või laita — oleneb, kuidas oled oma kohustustega hakkama saanud. Sellel nädalal peaksid hoolitsema selle eest, et vaimne ja füüsiline pinge üksteist tasakaalustaksid. Kui tekibki mureküsimus või probleem, võta selle suhtes neutraalne hoiak — praegu on väga kerge sattuda mõne kinnisidee või sundmõtte mõju alla, mis sind täielikult endale allutab.

***KAKSIKUD
Merkuuri ja Pluuto ühendus mõjub sulle vastuoluliselt — on ju Kaksikute valitseja Merkuur väga kiire, liikuv ja võrdlemisi pealiskaudne. Kuid olles nüüd Kaljukitses ja lisaks veel ka Pluutoga ühenduses — seis viitab ülimale põhjalikkusele, süvenemisele, analüüsile, kalkulatsioonile. Sind võib kummitama hakata koguni mõni kinnisidee või sundmõte. Või oled siis ebakaksikulikult kahtlustav, umbusklik ja tõrjuv. Aga juhul kui käitud kaksiklikult edasi, tabab sind tõenäoliselt kriitikalaviin.

***VÄHK
Nüüd võid kokku sattuda inimesega, kes üritab sulle vägisi oma ideid ja arusaamu peale suruda. Ka laiemas plaanis võid kokku puutuda propaganda ja moonutatud info erinevate vormidega. Või on keegi sinuga lihtsalt nõudlik ja kriitiline või süüdistab sind milleski täiesti alusetult. Ent armastuse ja naudingute sfäär võib sind millegi erutava ja kirglikuga üllatada. Seda siiski vaid siis, kui julged olla loominguline ja vaba ning vältida krampi. Su mõistus justkui ei lubaks su tunnetel esile tulla.