***JÄÄR
Esmaspäevane Marsi ja Neptuuni kvadraat mõjub terve nädala jooksul. Seega ole valmis olukordadeks, mille kohta võib öelda „pudru ja kapsad”. Paljud situatsioonid võivad muutuda keerulisteks ja raskesti tabatavateks ja nõuda sinult häid psühholoogi oskusi. Kui ütled kohe välja, mida sülg suhu toob, võid kergesti tühjast tüli tõusta. Ära mine kaasa kellegi võimalike provokatsioonidega!

***SÕNN
Nüüd võiksid pöörata suuremat tähelepanu oma tervisele. Püüa harrastada tervislikke eluviise, toitu teadlikumalt, maga ja puhka piisavalt. Su organism võib mitmel tasandil olla tavalisest tundlikum ning reageerida näiteks mõnele toiduainele ebatavaliselt, rääkimata ravimitest või alkoholist. Seevastu romantilises plaanis on asjalood üle keskmise head — siiski on suhe pigem rahulik kui kirglik.

***KAKSIKUD
Sellel nädalal on kõige olulisem suhteteema. Mõni suhe või kohtumine võib võtta suuna, mille kohta on sul raske midagi arvata. Võimalikud on nii arusaamatused kui ka üksteisest möödarääkimised. Kuid positiivsel juhul võid kohata kedagi, kes sind märkimisväärselt inspireerib ning kes paneb sind asju teises valguses nägema. Samas ära tee eelkõige ühiskondlikus ja karjääriga seotud liinis midagi, mis võiks su mainet kahjustada.

***VÄHK
Võimalik, et kannatad sellel nädalal madala enesehinnangu ja kõikuvate tujude käes. Oma võimete ja võimaluste alahindamine võibki sind aina suurenevas konkurentsis kaotajaks jätta. Samas — kui saad olla omaette ja sa ei pea kiirustama, võid nautida oma kõrgenenud loovust ja inspiratsioonipuhanguid. Tervise tasandil väldi liigset keemiat, ravimeid ja alkoholi. Ära koonerda unega!