***JÄÄR
Jääras aset leidev Päikese ja Uraani ühendus ning Jäära valitseja Marsi ühendus Liliti ja Pluutoga võib sinus tekitada tunde, et oled jäänud keeristormi kätte või tunned justkui ähvardava maavärina lähenemist. Seda eriti siis, kui oled siiani suuremaid muutusi vältinud ja hoidnud ennast jäigalt oma mugavustsoonis. Mida rohkem oled sa muutusi vältinud, seda suurem on võimalus, et koged midagi äkilist ja ootamatut, mille tagajärjel pead paljud asjad ja olukorrad ümber hindama.
Parim mida nüüd teha võiksid, oleks teadlike ja läbikaalutud suuremate muudatuste tegemine seal, kus on seisak ja stagnatsioon.

***SÕNN
Jätkuvalt oled olukorras, kus pead tegelema oma alateadvuse energiatega. Pead olema enda vastu aus ja julgema endale oma probleeme tunnistada. Kui sa oma probleeme eitad ja üritad nende eest põgeneda, siis võib mõni ootamatu sündmus sind selleks sundida. Pead asju võtma nii nagu need on, mitte neid eitama või enda jaoks ilusaks mõtlema.
Tõenäolised on asjade kaotamine või isegi vargus — aga seda vaid juhul, kui su sisepinged on liiga suureks paisunud. Või kui sul on mingeid saladusi, mida üritad iga hinna eest varjata.

***KAKSIKUD
Sellel nädalal võib sul tekkida ootamatu soov kõigele käega lüüa ja võtta ette midagi erilist ja pöörast. Sinus loob välja seikleja ja avantürist, kes soovib kogeda pöörasustest tingitud närvikõdi. Kui oled aga distsiplineeritud ja oled õppinud oma soove maha suruma, siis võid tunda seletamatut rahutust ja ärevust. Midagi oleks nagu õhus, juskui mingi sündmuse ootus.
Nüüd peaksid eriti ettevaatlik olema liikluses ja kõikjal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Keerukas tehnika võib streikida või sind isegi vigastada. Ka kõrgustes viibides tuleks olla maksimaalselt ettevaatlik.

***VÄHK
Nädala märksõnadeks võiks olla äge konkurents ja ülitugev opositsioon. Seda eriti juhul, kui omad ühiskonnas positsiooni ja sinust palju sõltub. Sinu vastas olevad jõud ja energiad on äärmiselt intensiivsed ja sind survestavad. Seega peaksid leidma endale kindla kaitsepositsiooni ja jääma endale kindlaks, mitte laskma endale pähe istuda. Samas ära anna järele kiusatusele minna kaitsest üle rünnakule.
Kuid positiivsel juhul annab nädal sulle ideaalse võimaluse saavutada oluline läbimurre ja elulise tähtsusega muutus seal, kus on tekkinud seisva see sündroom.